Neler Yeni

Yardım 23.000₺ Gaming Laptop önerisi

Sudeenzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sude NAZLI
Bütçe
23000
Merhaba, geceleri çalışacağım için kendime güzel bir laptop almak istiyorum. Ağırlık olarak hikaye oyunları oynayacağım. 23.000₺ Ye bir sürü marka model laptop var monster için çok şikayet duyuyorum ama bir yandan da çok ilgi görüyorum casper excalibur g900 ü çok araştırdım ve fikrim o yönden sizlere danışmak istedim belki daha iyi bir ürün vardır diye.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Merhaba, geceleri çalışacağım için kendime güzel bir laptop almak istiyorum. Ağırlık olarak hikaye oyunları oynayacağım. 23.000₺ Ye bir sürü marka model laptop var monster için çok şikayet duyuyorum ama bir yandan da çok ilgi görüyorum casper excalibur g900 ü çok araştırdım ve fikrim o yönden sizlere danışmak istedim belki daha iyi bir ürün vardır diye.
23.000 TL verip şahsen Casper almam.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
---
---

Bunlar ve bunlar gibilerini öneririm. Tasarım, bazılarının varsa kronik sorunları vb. detaylara da bakarsınız şahsen çok fazla bilmiyorum o tarz detayları.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Öneriniz nedir ?

Ben de biraz msi fanboyluğu var ama onun dışında

msi olarakta

şimdi diyeceksin msi 25k filan ama 10 gün öncesinde 21k imiş fiyatı derim bende. Bekleyebilirsin veya diğer alternatifi alabilirsin. En azından senin düşündüğün casperdan daha iyi işlemci olarakta vsvs.

Asus düşünüyorsan

En azından casperdan daha iyiler özellik olarakta bakınca. Bunlar 24k bandında ise casper 20k altında olması gerekir.

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Öneriniz nedir ?

Sudeenzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sude NAZLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
---
---

Bunlar ve bunlar gibilerini öneririm. Tasarım, bazılarının varsa kronik sorunları vb. detaylara da bakarsınız şahsen çok fazla bilmiyorum o tarz detayları.
Teşekkür ederim 🙏
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de biraz msi fanboyluğu var ama onun dışında

msi olarakta

şimdi diyeceksin msi 25k filan ama 10 gün öncesinde 21k imiş fiyatı derim bende. Bekleyebilirsin veya diğer alternatifi alabilirsin. En azından senin düşündüğün casperdan daha iyi işlemci olarakta vsvs.

Asus düşünüyorsan

En azından casperdan daha iyiler özellik olarakta bakınca. Bunlar 24k bandında ise casper 20k altında olması gerekir.
Peki teşekkür ederim aklıma farklı bir soru düştü şimdi de onun için ayrı bir konu başlığı açayım ben 😅

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Teşekkür ederim 🙏

Peki teşekkür ederim aklıma farklı bir soru düştü şimdi de onun için ayrı bir konu başlığı açayım ben 😅
Rica ederim inşallah istediğini ve içine sineni alabilirsin. Ama düşüncem fazla da bekleme fiyatlar malum.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Yukaridaki Nitro veya bütçe yükselir ise T7 v20.4. Yukarıdaki msi omen veya victus cihazı almayın. Bu cihazlar varken para etmezler çünkü.

Ek olarak 3060 tuf soğutucu takviyesi ile bakılabilir. 85 derece 3060 çok fazla çünkü.

T7 v20.4 cihazın ısınma sorunu yok ve tongfang kasa Monster cihazların %80 şikayetleri clevo kasalar için. O kasa sucuk pisirebilecek seviyede. Tongfang gayet kaliteli Monster'a ilgi duyuyor iseniz kesinlikle bakın.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Bunu tercih edebilirsiniz.
Bu bütçenin en iyi cihazı budur. 140W ekran kartı ve MUX bu cihazda bu fiyatla harika. Kesinlikle bunu alın

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Top Bottom