akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Acer 23.8 inç 60Hz TN 1080P monitör biraz eski sizce ne kadar eder?
Bedava almışsın hocam.Biraz eski dediğin ne kadar eski bilmiyorum ama AOC 1080p 23.8" ikinci el 500e almıştım geçen yaz.
Görüntü kayması falan var monitörde bir fark oluştururmu mesela cs de falan sağ sol çevirirken ekranı yırtılmalar oluyor gibi oda düşürürmüGeçenlerde AOC marka 23.8 60 hz ips panel 1080p model monitörü 500 TL'ye sattım.Fakat monitörün düz çizgi olarak ölü pikseli vardı o şekilde o fiyata sattım.Sende TN panel olduğu bence 700-800 TL aralığında satabilirsin diye düşünüyorum.
Düşürür tabikii.Sorunsuz cihaz almak ister müşteri o zaman siz bence 550 TL'ye koyun ilana pazarlıkla 500tlye verirsiniz monitörü ayrıca çok hızlı satılmıyor ben 5-6 ayda anca satabildim.Görüntü kayması falan var monitörde bir fark oluştururmu mesela cs de falan sağ sol çevirirken ekranı yırtılmalar oluyor gibi oda düşürürmü
yırtılma kartın güç eksikliğinden olur.Görüntü kayması falan var monitörde bir fark oluştururmu mesela cs de falan sağ sol çevirirken ekranı yırtılmalar oluyor gibi oda düşürürmü