prosu olmazsa berbatXiomi note 8 falan var kullananlar memnun olduğunu söylüyor
2016'da çıkmış telefonu mu öneriyorsun ??iphone 7 32gb garantili temiz 2.el bulursun al direk
Redmi 9,Poco M3,Samsung A50 2500tl bandında bunlar gibi çok iyi telefonlar varbütçeyi aşmadım telefon önerir misiniz ?
bütçeyi aşmadım telefon önerir misiniz
bütçeyi aşmadım telefon önerir misiniz
ciddi misin umarım ciddi değilsindir.iphone 7 32gb garantili temiz 2.el bulursun al direk
facebooktan al orda 1400 bu telefonEn iyi telefon şu: https://m.n11.com/urun/xiaomi-redmi...akce&utm_campaign=akakce_genel&utm_medium=cpc
128 GB modeli (100 lira fark.) :
![]()
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB ( İthalatçı Garanti - PttAVM.com - 2024
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB ( Ä°thalatçı Garantili) uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! SipariÅini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
ciddiyim ? apple kullanmadan yorum yapma 5 senelik iphone 6s 32gb'tım hala pubg'de kasmıyorciddi misin umarım ciddi değilsindir.
Lütfen yanlış bilgi vermeyin. Facebook gibi yerlerden 1000 lira daha ucuza alırsanız içinden hıyar çıkar ya da onu da koymazlar. iPhone 6S de PUBG’de çok ısınıyor, çok kasıyor.facebooktan al orda 1400 bu telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
ciddiyim ? apple kullanmadan yorum yapma 5 senelik iphone 6s 32gb'tım hala PUBG'de kasmıyor
O fiyata kat kat daha iyi telefonlar var Bir İphone 7 3000 tl alan var mı hiç zannetmiyorum.facebooktan al orda 1400 bu telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
ciddiyim ? apple kullanmadan yorum yapma 5 senelik iphone 6s 32gb'tım hala PUBG'de kasmıyor