Biostar A520MT 4000Mhz OC S+GL DDR4 AM4 (mATX)Bu gönderideki ilk sisteme bakabilirsin en f/p olanı o.
Hazır Sistem Önerisi Verir Misiniz?
1080p oynayacağım ddr5 bir sistem istiyorum bütçe 25-30k önerilere açığımforum.donanimarsivi.com
Öte yandan bu sistem de f/p, avantajı 1 tb ssd olması ve ramlerin daha iyi olması. Diğer sistemde 1 tb ssd çok pahalı.
INTEL I5 12400F-H610M-R-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M-R-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Her anakart windowsu destekler ne diyorsun anlamadımBiostar A520MT 4000Mhz OC S+GL DDR4 AM4 (mATX)
windows 10 destekler mi hocam
biri sadece win11 destekler demişti o anakartaHer anakart windowsu destekler ne diyorsun anlamadım
O anakart ile ne işin var senin? Attığım hiçbir sistemde o yok.biri sadece win11 destekler demişti o anakarta
Kim dediyse sallamış.biri sadece win11 destekler demişti o anakarta
yeni açtığım konuya bak.O anakart ile ne işin var senin? Attığım hiçbir sistemde o yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim dediyse sallamış.
Hayır, yapmazlar.Beyler bir şey soracağım gaming gecesinden bilgisayar sipariş verdim sonra siparişi iptal ettim fakat o fiyat bandında bilgisayar bulamadım şuan müşteri hizmetleri kapalı sizce aynı fiyattan tekrar sipariş verebilirmiyim