Hocam bunları almak tamamen saçma. Sakın buralardan sistem almayın. İtopya, İncehesap ve ya Sinerjiyi tercih edin.
dostum şöyle saçma sistemler önermeyin
psu yu fsp 700w anakart b550 ds3h yapıp alabilirsiniz hocambeyler malum zamlar gelmeye devam ediyo biliyosunuz bu fiyat bandında önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır
biraz pahalı gibi bu yaKasayı Rampage ile değiştirebilirsiniz.BUGY-SAVAGE/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE Radeon RX 7600 8GB/16GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
BUGY-SAVAGE/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE Radeon RX 7600 8GB/16GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Sinerjiye bakmadım açıkçası Sinerjide ki sistem güzelmiş B550 yükseltmesi yapılabilir.Sinerji Animus Ryzen 5 7500F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PNY GeForce XLR8 Verto Epic-X RGB 8GB RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Animus Ryzen 5 7500F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD PNY GeForce XLR8 Verto Epic-X RGB 8GB RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz pahalı gibi bu ya
aynen bana da sinerjideki güzel geldi ama bakıcam biSinerjiye bakmadım açıkçası Sinerjide ki sistem güzelmiş B550 yükseltmesi yapılabilir.
maytap mı geçiyorsun?
kendini ne sanıyorsun?maytap mı geçiyorsun?