23k HP Victus alınır mı?

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Arkadaşlar 30k lık bakıyordum ama o kadar fazla vermek içime sinmedi acaba bu model nasıl alınır mı! https://amzn.eu/d/csgDC4O
Bu fiyata daha iyisi var mı peşin fiyatına taksit ile alacağım atacağınız yerlerde aynı şekil taksit olursa iyi olur

28k ya 4060 almak varken 7 kat güçsüz 3050ti almak üzer

5k sokakta dağıtılıyormuş gibi konuştun bütçesini sormadan 23k'lık laptop soran adama 28k'lık laptop önermek ne kadar doğru bilemedim
Normalde 30k verecektim diyor.

Ayrıca halka arza girse oturduğu yerden 4-5k kazanır zaten bu fiyatlar para değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonda var mı kanka teknosa veya trendyol da olabilir peşin fiyatına taksitli almam lazım

1693819328615.png

Taksitli alırsa zaten 23K yı bugün yatırım yapsa. 6 ay sonraya minimum 28k parası çıkar.

Ayrıca halka arza girse oturduğu yerden 4-5k kazanır zaten bu fiyatlar para değil.

kanka bu laptopu gördüm bakıyordum ama kredi kartı ile alacağım için taksit yapcam fark çok fazla koyuyorlar mecbur daha düşüğe bakıyorum benim attığımda amazon peşin fiyatına taksit yapıyor o yüzden her sitede satılana bakamıyom

Alıntıyı görüntüle

Taksitli alırsa zaten 23K yı bugün yatırım yapsa. 6 ay sonraya minimum 28k parası çıkar.
Fikrine saygı duyarım fakat 30k verecektim ama içime sinmedi diyor ve bu konuda haklı çünkü çok ağır oyunlar oynamayacaksa 28k baymaya gerek yok o 5k'yı başka bir şekilde değerlendirebilir kısacası uzatmanın anlamı yok arkadaş ne istiyorsa onu yapsın

4060 olan değer, baldurs gate 3 oynamak istedin. Vram darboğazı yiyeceksin. Yeni bir şey çıkacak yine Vram darboğazı yiyeceksin. O yüzden 4060 iyi seçim. Ayrıca uzun ömürlü.

Geri