24 İnc monitör tavsiyesi

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Bütçe
15000
bütçem 15k , 27 inc 2k modellerine de bakıyordum fakat büyük olduğunu düşünüyorum, önceliğim valorant için 24 inc
önerilere açığım

Meraktan soruyorum rankın ne? Valorantta en fazla ne kadar çıktın da bu kadar ısrarcısın?

bütçem 15k , 27 inc 2k modellerine de bakıyordum fakat büyük olduğunu düşünüyorum, önceliğim valorant için 24 inc
önerilere açığım
hocam fps oyuncusuyum bende imkanın varsa 27 ve 24 olarak 2 monitör almanı öneririm sistem bileşenlerin ve fps değerlerin nedir ona göre bir monitör seçelim 200 fps alırken 300Hz monitöre gerek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kanka fps oyunlar oynayacaksan 24 inç ok. Ve bence TN panel almalısın fast ıps falan girme. Tn panel çamur gibi gösterir ama en iyi iletim hızı onlardadır. Fyi.

Meraktan soruyorum rankın ne? Valorantta en fazla ne kadar çıktın da bu kadar ısrarcısın?
ya 27 inc kullanmak istemiyorum asıl sen neden bukadar ısrarcısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fps oyuncusuyum bende imkanın varsa 27 ve 24 olarak 2 monitör almanı öneririm sistem bileşenlerin ve fps değerlerin nedir ona göre bir monitör seçelim 200 fps alırken 300Hz monitöre gerek yok
3070ti i5 12400f var hocam, ortalama 300 fps alıyorum valorantta, rdr tlou2 gibi oyunlarda max ayarda 70-80 fps. bende dediğiniz gibi çift monitör düşünüyorum da ilk alacağım monitörün ne olacağını karar veremedim.

Paranı çöpe atmak yerine daha iyisini al diye ısrarcıyım. Monitör konusunda eksiklerin var, biraz detay bilsen mantığı kavrasan hak vericeksin ama bilmediğin ve gerçeklere kulaklarını kapattığın için paranı kötü kullanıcaksın. Para kolay kazanılmıyor. İyiliğin için öneriyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Paranı çöpe atmak yerine daha iyisini al diye ısrarcıyım. Monitör konusunda eksiklerin var, biraz detay bilsen mantığı kavrasan hak vericeksin ama bilmediğin ve gerçeklere kulaklarını kapattığın için paranı kötü kullanıcaksın. Para kolay kazanılmıyor. İyiliğin için öneriyorum.
hocam iyi niyetini biliyorum teşekkür ederim, ama önerdiğin olede param yetmiyor maalesef , kusura bakma tavrım yanlıs anlasıldıysa. birçok 27 inc monitör stokta kalmamıs philips olsun, qd model olan msi olsun. hani 15 en yüksek 17 k zorlasam bile 2k 27de gerçekten hak eden ne alabilirim ki?
en azından üstüne 3-4 bin koyup 27 oled olanı almak gerekir

3070ti i5 12400f var hocam, ortalama 300 fps alıyorum valorantta, rdr tlou2 gibi oyunlarda max ayarda 70-80 fps. bende dediğiniz gibi çift monitör düşünüyorum da ilk alacağım monitörün ne olacağını karar veremedim.

şu ikili setup işini görecektir

tabi benden baha çok anlayan arkadaşlarda yorum yapsın gamut değerlerini benden daha iyi bilen çok arrkadaş var forumda

tabi benden baha çok anlayan arkadaşlarda yorum yapsın gamut değerlerini benden daha iyi bilen çok arrkadaş var forumda
27 aldığımda 2k olmayacaksa 27 almak baya kötü oluyor hocam çözünürlük anlamında,

önerilere açığım
27 İnç Çokta Abartıldığı Kadar Büyük Değil .

Bunu Alabilirsin .

2K İçin 27 İnç Sıkıntı Değil Fakat 1080P'de 27 İnç Kötü Bir Tercih Olurdu Dolayısıyla 2K İçin 27 Gönül Rahatlığıyla Alabilirsin .

250 cdm parlaklık düşük kalıyor hocam bu fiyatlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,782
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri