2K IPS 24-27 INC Monitör Önerisi

12.000 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim. Bütçenin üstüne çıktığıma değecek bir şey varsa biraz daha çıkabilirim. Genel olarak FPS oyunları için kullanmak istiyorum. FPS tarzı oyunların 27 INC monitörlerde yorucu olduğunu ve ekrana hakim olunamadığını ve bunun için 24 INC monitör kullanılması gerektiğini söylüyorlar. Bu durum öylemi bilmiyorum. Önerilerinize açığım 27 INC veya 24 INC olabilir.

Curved monitör kullanmak istemiyorum.

Ustam 14K TL ye aldım. Aklında varsa düşünmeden alabilirsin ben memmunum hem kendime hemde kardeşime aldık ikisindede ölü piksel çıkmadı. Şu siyah ekranda köşelerden ışık sızması dedikleri olayda ufak var ama sadece ekran tamamen siyahken belli oluyor ben hiç rahatsız olmadım. Ölü piksel konusunda sıkıntı çekmemek için bu modeli tercih ettim genelde ölü pixel çıkmıyormuş bu modelde ama şanş işi tabi ki. Beni hiç üzmedi monitör tavsiye ederim.
Tamam hocam teşekkür ederim

Teşekkürler hocam
Üstteki metin adlı arkadaş bot. Profiline girip bakarsanız monitör konularına asus linki atıp daha da dönmüyor. Böyle bir sürü bot banlandı yine yeni hesap açıp paylaşım yapıyorlar. Baydı artık uğraşamıcam.

Kısaca sizin için incelemeler doğrultusunda kalite sıralaması.

G65b>aw3225dm>vg27aqml1a>27gr83q-b>xg27acs.

Rtings de bazı modellerin incelemeleride var. Aqml1a’nın incelemesi rtings de yok.

Üstteki metin adlı arkadaş bot. Profiline girip bakarsanız monitör konularına asus linki atıp daha da dönmüyor. Böyle bir sürü bot banlandı yine yeni hesap açıp paylaşım yapıyorlar. Baydı artık uğraşamıcam.

Kısaca sizin için incelemeler doğrultusunda kalite sıralaması.

G65b>aw3225dm>vg27aqml1a>27gr83q-b>xg27acs.

Rtings de bazı modellerin incelemeleride var. Aqml1a’nın incelemesi rtings de yok.
Ya sen nasil bir kralsın üşenmeden hepsini değerlendirip birde inlemelerini atmışsın ama nasil yardımcı oldun bilemezsin, monitor seçimi sistemi toplamaktan daha zormuş iyce kafam karışmıştı artik şuan tamamen netleşti, peki hocam indirim nemzana kadar acaba ?

Ya sen nasil bir kralsın üşenmeden hepsini değerlendirip birde inlemelerini atmışsın ama nasil yardımcı oldun bilemezsin, monitor seçimi sistemi toplamaktan daha zormuş iyce kafam karışmıştı artik şuan tamamen netleşti, peki hocam indirim nemzana kadar acaba ?
Öğrenci indirimini soruyorsan her ay yenileniyor. Fiyat aynı kalır mı bilmiyorum.

Bazı modellerin incelemelerini kendim yaptım.

Monitör seçmeden önce şu rehberi okumanızı öneririm. Hangisi iyi veya kötü ayırt edebilecek duruma gelirsiniz.

Ben bu sagmsungda 240 hz olduğu icin sadece hıza fazla para vermek istemedim bana görüntü netlik canlılık daha önemli bana 165 hz yeterli cok bile neredeyse, ama görüntü kalitesi olarakta 8-10 bin bandında en iyisi anladığım kadarıyla o yüzden tercihim bu yönde olacak. İncelemerinizide değerlendireceğim

Ben bu sagmsungda 240 hz olduğu icin sadece hıza fazla para vermek istemedim bana görüntü netlik canlılık daha önemli bana 165 hz yeterli cok bile neredeyse, ama görüntü kalitesi olarakta 8-10 bin bandında en iyisi anladığım kadarıyla o yüzden tercihim bu yönde olacak. İncelemerinizide değerlendireceğim
Evet, görüntü kalitesi bakımından en iyi modellerden. Tv olarak da kullanabiliyorsunuz. Bilgisayarı açmana gerek yok. Kumandası var, telefondan da kontrol edilebiliyor. Monitöre şifre koyulabiliyor. Wifi, Bluetooth, hoparlör vs var. Delux paket monitör. Daha aklıma gelmeyen tonla özellik varda unuttum.

Evet, görüntü kalitesi bakımından en iyi modellerden. Tv olarak da kullanabiliyorsunuz. Bilgisayarı açmana gerek yok. Kumandası var, telefondan da kontrol edilebiliyor. Monitöre şifre koyulabiliyor. Wifi, Bluetooth, hoparlör vs var. Delux paket monitör. Daha aklıma gelmeyen tonla özellik varda unuttum.
O özelliklerin hic birinin önemi yok sadece monitor olarak kullanacağım ama güzel monitör 👌

Geri