Neler Yeni

24 mbps geforce now için yeterli olur mu?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
30 fps ye düşürmek hocam maalesef çözüm
geforce now'a erişebilirken daha iyiydi. biraz oynamıştım herhangi bir bozulma takılma yaşamamıştım. turkcelle geçince denemek için ilk defa bugün baktım 1 saat 1 saat toplamda 2 saat denedim. bozulma takılma görünce üzüldüm açıkcası. yurt dışına bağlanıp düzgün çalışan sistem buradaki serverda böyle oluyorsa bu turkcellin bu işi beceremediğini gösterir bence. aynı bilgisayar, aynı internetle farklı zamanlarda denedim.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
geforce now'a erişebilirken daha iyiydi. biraz oynamıştım herhangi bir bozulma takılma yaşamamıştım. turkcelle geçince denemek için ilk defa bugün baktım 1 saat 1 saat toplamda 2 saat denedim. bozulma takılma görünce üzüldüm açıkcası. yurt dışına bağlanıp düzgün çalışan sistem buradaki serverda böyle oluyorsa bu turkcellin bu işi beceremediğini gösterir bence. aynı bilgisayar, aynı internetle farklı zamanlarda denedim.
gameplustan önce bebek gibiydi sistem 10 dk bekleyip girebiliyordum. dediğiniz gibi akıcılığı da çok iyiydi. beceremiyorların yanı sıra para koparma derdindeler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
gameplustan önce bebek gibiydi sistem 10 dk bekleyip girebiliyordum. dediğiniz gibi akıcılığı da çok iyiydi. beceremiyorların yanı sıra para koparma derdindeler
bugün denerken böyleydi.
Ekran Alıntısı.PNG

FAG389

80+ Bronze
1080p en yüksek ayarlarda 30 fps hocam. evet oyun oynanabilir hale geldi sonunda. 30 fps yi görmüştüm ama çok kalitesiz olacağını düşünerek seçmedim. maalesef ki düşük bant genişliği için 30 fps uygunmuş. sadece 30 fps derdi var hiç değilse. görüntü olarak nesneleri seçebiliyorum artık. oyun yağ gibi kaymıyor tabi ki ama oynanamaz gibi de değil.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,860
Üyeler
166,637
Son üye
tedarikci
Top Bottom