24 inç idealdirValorant/csgo gibi oyunları daha fazla oynuyorum bana bir yararı/zararı olur mu acaba fakat sadece bunları oynamayacağım tabii ki
Ciddi olarak oynayacağım ilerde profesyonel olmak istiyorum olursam dersin ben buna monitörünü önermiştim diyeKişiden kişiye değişir çok ciddi olarak oynamıyorsan valorant ve csgoyu o zaman 27inç alabilirsin ama ciddi birşekilde oynuyorsan 24 inç ve 27 inç 1080p ise alma
Bütçe nedir?Ciddi olarak oynayacağım ilerde profesyonel olmak istiyorum olursam dersin ben buna monitörünü önermiştim diye24 mü almalıyım yani ve öneride bulunabilir misin acaba?
Kaç saatin var bu arada? Faceit kaç levelsinCiddi olarak oynayacağım ilerde profesyonel olmak istiyorum olursam dersin ben buna monitörünü önermiştim diye24 mü almalıyım yani ve öneride bulunabilir misin acaba?
Profesyonel olarak oynamak istiyorsan büyüklükten çok ekranın HZ ine önem ver. Mesela 144HZ 27 inç yerine 240HZ 22 inç felan al.Ciddi olarak oynayacağım ilerde profesyonel olmak istiyorum olursam dersin ben buna monitörünü önermiştim diye24 mü almalıyım yani ve öneride bulunabilir misin acaba?
Max 1900TL daha yeni pc topluyorum ortalama 30 saatim vardır ama birlikte oynasak bu 30saatlik çok kötü oynuyor demezsinBütçe nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç saatin var bu arada? Faceit kaç levelsin
240ve 144 arasında çok fark yok izlediğim videolardan yola çıkacak olursakProfesyonel olarak oynamak istiyorsan büyüklükten çok ekranın HZ ine önem ver. Mesela 144HZ 27 inç yerine 240HZ 22 inç felan al.
Benq XL2411P öneririm ama sadece csgo vs oynuyorsan diğer türlü ips öneririmMax 1900TL daha yeni PC topluyorum ortalama 30 saatim vardır ama birlikte oynasak bu 30saatlik çok kötü oynuyor demezsin
Profesyonel oyuncular öyle bir anlar ki o farkı. Tabikide var.Max 1900TL daha yeni PC topluyorum ortalama 30 saatim vardır ama birlikte oynasak bu 30saatlik çok kötü oynuyor demezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
240ve 144 arasında çok fark yok izlediğim videolardan yola çıkacak olursak
Sadece csgo vb. oynamayacağım görüntüsü güzel bir şey öneremez misin acaba?Benq XL2411P öneririm ama sadece csgo vs oynuyorsan diğer türlü ips öneririm
Asus VP249QGR
AOC 24g2u nasıl peki?Benq XL2411P öneririm ama sadece csgo vs oynuyorsan diğer türlü ips öneririm
Asus VP249QGR