24 vs 27 inch

Furkii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Valorant/csgo gibi oyunları daha fazla oynuyorum bana bir yararı/zararı olur mu acaba fakat sadece bunları oynamayacağım tabii ki

Kişiden kişiye değişir çok ciddi olarak oynamıyorsan valorant ve csgoyu o zaman 27inç alabilirsin ama ciddi birşekilde oynuyorsan 24 inç ve 27 inç 1080p ise alma

Kişiden kişiye değişir çok ciddi olarak oynamıyorsan valorant ve csgoyu o zaman 27inç alabilirsin ama ciddi birşekilde oynuyorsan 24 inç ve 27 inç 1080p ise alma
Ciddi olarak oynayacağım ilerde profesyonel olmak istiyorum olursam dersin ben buna monitörünü önermiştim diye😄 24 mü almalıyım yani ve öneride bulunabilir misin acaba?

Ciddi olarak oynayacağım ilerde profesyonel olmak istiyorum olursam dersin ben buna monitörünü önermiştim diye😄 24 mü almalıyım yani ve öneride bulunabilir misin acaba?
Bütçe nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç saatin var bu arada? Faceit kaç levelsin

Profesyonel olarak oynamak istiyorsan büyüklükten çok ekranın HZ ine önem ver. Mesela 144HZ 27 inç yerine 240HZ 22 inç felan al.

Bütçe nedir?

Kaç saatin var bu arada? Faceit kaç levelsin
Max 1900TL daha yeni pc topluyorum ortalama 30 saatim vardır ama birlikte oynasak bu 30saatlik çok kötü oynuyor demezsin

Profesyonel olarak oynamak istiyorsan büyüklükten çok ekranın HZ ine önem ver. Mesela 144HZ 27 inç yerine 240HZ 22 inç felan al.
240ve 144 arasında çok fark yok izlediğim videolardan yola çıkacak olursak

Max 1900TL daha yeni PC topluyorum ortalama 30 saatim vardır ama birlikte oynasak bu 30saatlik çok kötü oynuyor demezsin

240ve 144 arasında çok fark yok izlediğim videolardan yola çıkacak olursak
Profesyonel oyuncular öyle bir anlar ki o farkı. Tabikide var.

Monster'ın monitörüne göz at, tam istediğin şekilde çok az miktar bütçeni aşıyor ama stoklara gelince direk al.
24'' istiyorsanız arkadaşlar zaten gerekli önerileri yapmışlar Asus'un monitörü gayet iyi.

Geri