Kızgın atanları anlamış değilim oyun testlerinde 10fps gösteriyor gidip 250tl mi vermemizi bekliyorlar anlamış değilim.Yeter mi? Crack olarak indireceğim. RX 570 gelince 1-2 haftaya indirmeyi planlıyorum.
yeterli olur hocamYeter mi? Crack olarak indireceğim. RX 570 gelince 1-2 haftaya indirmeyi planlıyorum.
rx 570 ne kadar fps verıyorYeter mi? Crack olarak indireceğim. RX 570 gelince 1-2 haftaya indirmeyi planlıyorum.
GTA V, RUST, LoL, Cyberpunk 2077, MB Bannerlord bunların hepsini atsam yeter mi?Kızgın atanları anlamış değilim oyun testlerinde 10fps gösteriyor gidip 250tl mi vermemizi bekliyorlar anlamış değilim.
240gb ssd neden yetmeesin artar bile.
yetmez hocam gta5 ve cyberpunk bile indiremezsiniz aynı yereGTA V, RUST, LoL, Cyberpunk 2077, MB Bannerlord bunların hepsini atsam yeter mi?
Çok zor zaten 240GB ın tamamı olmaz.GTA V, RUST, LoL, Cyberpunk 2077, MB Bannerlord bunların hepsini atsam yeter mi?
yeterli olur torrent dosyasının büyüklüğü 65 GB gereksiz diller çıkarıldığı için boyutu düşük. Ayrıca day one patch güncellemesi var bunun içinde.Yeter mi? Crack olarak indireceğim. RX 570 gelince 1-2 haftaya indirmeyi planlıyorum.
Değil.GTA V, RUST, LoL, Cyberpunk 2077, MB Bannerlord bunların hepsini atsam yeter mi?
YetmezGTA V, RUST, LoL, Cyberpunk 2077, MB Bannerlord bunların hepsini atsam yeter mi?