240 gb ssd mi 1tb harddisk mi ?

Dostlar merhaba sizi birazcık meşgul edeceğim aklımdaki soru 240 gb ssd mi 1 tb harddisk mi? Fiyat olarak yakınlar ve performans olarak farklılar aklımdaki marka jd240 ve wd1tb cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
eğer 240 yeterse ssd al bilgisayarın hızlanır ama fps felan artmaz

ssd hada hızlı ama bence şöyle yap 150 gb civarı ssd al bi de 1 tb harddisk mantıklı olur

Cok oyum yuklemiceksen 240 gb ssd 170 tl ye 500gb hdd de alabilirsin ayriyetten

Ben 1 oyuna doyarım diyorsan ssd tercih etmelisin çünkü ssd hızlıdır. Ben 5-6 oyun yüklerim diyorsan hdd.
Ama bemce ssd tercih et.
Biraz daha para ekleyip 500gb ssd alabilirsin. (y) ?

Bütçen varsa tabii ki ilk ssd var. Seni performans tarafından uçuracaktır. Sonra ise yer yetmesse hdd alırsın

Dostum açıkçası iş biraz sen de bitiyor. Alana ihtiyacım yoo dersen ssd öneririm. 240gb günümüz oyunları için yeterli değil.

Biraz daha biriktirip 500 GB lik almanı öneririm.

temel depolama birimi olarak 240GB SSD çok az gelecektir ama ilerde yanına ekleme yapabileceksen 240 GB SSD daha mantıklı olur çünkü günümüzde artık Harddiskler çok yavaş.

Dostlar merhaba sizi birazcık meşgul edeceğim aklımdaki soru 240 gb ssd mi 1 tb harddisk mi? Fiyat olarak yakınlar ve performans olarak farklılar aklımdaki marka jd240 ve wd1tb cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
kesinlikle kullanım amacına bağlı. depolama ihtiyacı kişiden kişiye değişir bence. şahsen ben sadece oyun bulundurduğum için 480gb ssd tercih ettim.

depolama içinse hdd al ama hız işletim sistemi içinse ssd tabi kapasitesi yaterse sana

Tamamdır arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler konu kilit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,270
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri