Apacher panther240gb ssd alıcamda iyi ve ucuz bir şeyler arıyorum. link atarsanız güzel olur.
Apacher panther
www.n11.com
Sağlık ve sicaklik sorunu var ve okuma ve yazma hızında düşüşler yaşayanlar çok var kimseye önerme o ssd yiİmzamdakinden çok memnunum 240GB modelini alabilirsin.Sorunlu diyorlar ancak uzun zamandır kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı. Crucial BX500 240GB
Kendim kullanıyorum ve birçok arkadaşıma önerdim hiçbirinde ve bendede hiç sorun yok.Sağlık ve sicaklik sorunu var ve okuma ve yazma hızında düşüşler yaşayanlar çok var kimseye önerme o ssd yi
Bu bütçedeki en iyi seçeneklerden biri.240gb ssd alıcamda iyi ve ucuz bir şeyler arıyorum. link atarsanız güzel olur.
www.n11.com
Crystal Disk Info indirip ekran görüntüsü atar mısın?Kendim kullanıyorum ve birçok arkadaşıma önerdim hiçbirinde ve bendede hiç sorun yok.
O SSD'ler kronik sorunlu değil mi?Kendim kullanıyorum ve birçok arkadaşıma önerdim hiçbirinde ve bendede hiç sorun yok.
Bilmiyorum valla bende aldıktan sonra öğrendim sorun yok?O SSD'ler kronik sorunlu değil mi?
İnanırmısın herkes atmamı istedi atmaktan bıktımCrystal Disk Info indirip ekran görüntüsü atar mısın?
![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...crystalmark.info
Çalışma saati önemli değil, kaç TB veri yazdığın önemli.Sağlık: %96 Sıcaklık: 36Derece (Not: kasam küp kasa unutmayalım) Çalışma saati: 2722 saat.
5639GBÇalışma saati önemli değil, kaç TB veri yazdığın önemli.
Tahmin edeyim 4000 GB civarı.