Hocam e sporcu düzeyinde bir oyuncu iseniz tn panel alabilirsinizarkadaşlar 240hz 0.5 ms monitör almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim sadece valorant oynuyorum TN panel mi alayım gibi çok soru işareti var kafamda şimdiden teşekkürler
yok hayır yani keyfi oynuyorum sadece valorant lol vs ama yinede 240 a çıkınca biraz para verilecekse bari en iyi düzeyde verim alacağım bir şeyi almak istiyorumHocam e sporcu düzeyinde bir oyuncu iseniz tn panel alabilirsiniz
Bence tn ye gerek yok bi e sporcular kullanıyor zaten en soluk en kötü panel tn ips veya va tercih edebilirsiniz önceliğiniz ips olsunyok hayır yani keyfi oynuyorum sadece valorant lol vs ama yinede 240 a çıkınca biraz para verilecekse bari en iyi düzeyde verim alacağım bir şeyi almak istiyorum
şunu aldım https://www.amazon.com.tr/gp/product/B06ZYHM28S/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1AOC Gaming 24G2ZU 60 cm (23,8 inç) monitör (FHD, HDMI, DisplayPort, USB Hub, FreeSync, 0,5 ms tepki süresi (MPRT), 240 Hz, 1920 x 1080) siyah/kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC Gaming 24G2ZU 60 cm (23,8 inç) monitör (FHD, HDMI, DisplayPort, USB Hub, FreeSync, 0,5 ms tepki süresi (MPRT), 240 Hz, 1920 x 1080) siyah/kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sadece Valo csgo oynarım 240 lazım dersen TN en dogru secim
IPS belki film ve diger hikaye modlu oyunalr için alınabilir
MS mi tek farkı
hayırlı olsun. ama K olanı yeni, güncel ve dyac+ falan var o daha iyi olurMS mi tek farkı
Dyac + MS ve güncel. Kesinlikle KMS mi tek farkı
zowiearkadaşlar 240hz 0.5 ms monitör almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim sadece valorant oynuyorum TN panel mi alayım gibi çok soru işareti var kafamda şimdiden teşekkürler
değiştirdim k aldım çok teşekkür ederimDyac + MS ve güncel. Kesinlikle K