Samsung olan 6k idi geçenlerde bütcem yoktu alamadım Vievsonic almak daha mantıklı gibi
AAA bu da güzelmişBende bunu almayı düşünüyorum
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Kesinlikle daha mantıklı fakat 1 k çıkamazsanız diye onu attım.Viewsonic kat ve kat daha premium bir monitörSamsung olan 6k idi geçenlerde bütcem yoktu alamadım Vievsonic almak daha mantıklı gibi
Kesinlikle daha mantıklı fakat 1 k çıkamazsanız diye onu attım.Viewsonic kat ve kat daha premium bir monitör
Viewsonic.Blur buster ile tepkime daha da düştüğü için daha önde olduğunu düşünüyorumveyaViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz peki Hz takıntım yok 240 ile 280 arasında pek bir fark olacağını düşünmüyorum