bir sorum olacak benim gibi fps oyunlar mı oynuyorsun yüksek bir dereceye sahibim ve farkını hissedeceğimi düşünüyorum.bir çok monitor kullandım. 60hz den 144 e geçince gerçekten mağradan çıktım. ama 144 240 farkını anlayamadım. 320 desen evet fark var ama bence değmez üstüne çok vereceksen.
Genelde fps agırlıklı çift monitör kullanıyorum. Bilmiyorum ben fark hissedemiyorumbir sorum olacak benim gibi fps oyunlar mı oynuyorsun yüksek bir dereceye sahibim ve farkını hissedeceğimi düşünüyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/2034...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ buna ne diyorsun hocam144hz ve 240 hz arasında dağlar kadar fark var bu arada kesinlikle öneririm.
yeni nesil asus tufların ekran arızası çok oluyormuş ben monitör alırken vatan servisinde çalışan arkadaşlar söylemişti bilgin olsun.
Ben de vg259qr var hiçbir sıkıntı yaşamadım ama çalışan bana sıkıntılı demişti ne kadar doğru bilemem,
Lg nerde hocam ya
bütçem 8000 :/Ben de vg259qr var hiçbir sıkıntı yaşamadım ama çalışan bana sıkıntılı demişti ne kadar doğru bilemem,
ürün güzelmiş hz değeri de iyi ve IPS ekran tipli sadece uzun kullanım yorumlarına bak memnunlar ise ben alırdım.
Benim hali hazırda kullanıdğım monitör de bu
LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG UltraGear Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG UltraGear Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kanka attığın monitör benim hoşma gitti yorumları da güzel biraz detaylı araştırıp onu alabilirsinbütçem 8000 :/
Ben de vg259qr var hiçbir sıkıntı yaşamadım ama çalışan bana sıkıntılı demişti ne kadar doğru bilemem,
ürün güzelmiş hz değeri de iyi ve IPS ekran tipli sadece uzun kullanım yorumlarına bak memnunlar ise ben alırdım.
Benim hali hazırda kullanıdğım monitör de bu
LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG UltraGear Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG UltraGear Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com