Neler Yeni

240 hz monitör ne almalıyım

Ips yoksa va mı

• Fps oyunları için en iyisi va

• Fps oyunları için en iyisi ıps

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Bekirraze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bekir Gündüz
Bütçe
6000
arkadaşlar öncelikle merhaba şimdi 240 hz almayı düşünüyorum tn panele param yetmiyor, ve iki seçeneğim kalıyor ıps ve va, düşük hz olsaydı va tercih ederdim ancak 240 hz düşündüğüm için kafam bulandı 240 hz monitörde va ve ıps arasında ne kadar fark olur benim iç.in önemli olann gecikme değerleri falan valorant için almak istiyorum ghosting muhabbetti 240 hz va da sıkıntı olmaz diyosanız ucuz yollu gidicem, en iyi sonucu hangisi verir saçma sapann bir marka monitör de almak istemediğimden dolayı da kafam baya karışık

ve öneriniz varsa link atarmısınız

Salihayaz

80+ Bronze
Bence bütçeyi biraz daha çıkartıp ASUS VG249QM1A Modelini almalısın 270 hz 1 ms gtg - IPS

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Bence bütçeyi biraz daha çıkartıp ASUS VG249QM1A Modelini almalısın 270 hz 1 ms gtg - IPS
O monitör güzel fakat o kadar para vermişken insan asansör sistemi ve pivot özelliği tarzı şeyler olsun istiyor bende 240 hz monitör arıyorum , bu bahsettiğiniz monitör çok hoşuma gitti bütün isteklerimi karşılıyor fakat asansör sistemi olmadığı için almaktan vazgeçtim

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Sakın va belasına bulaşma hele ki fps Oyunları için

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Emre
Aslında fps oyunları için TN panelin tepkimesi diğerlerine göre daha kısa ve görüntü çok soğuk. Va panelde ghosting olduğu için ips panel al geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
Butcene uygun olan ve onerebilecegim tek monitor Odyssey G4.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Samsung Odyssey G4 modelini aldım pazartesi geldi bugün sinerji bilgisayara ölü pixelden ötürü geri gönderiyorum. (Umarım değişim yapılır)

Modelin artıları ve eksilerini özetlemek gerekirse,

ARTILARI
+ Ekran büyüklüğü çok ideal 24 ve 27 inç ekranlara göre çok ortalama ne büyük ne küçük çok hoşuma gitti
+ Renk konusunda memnun kaldım (nvidiadan digital vibrance %75 yapınca çok daha canlı oluyor)
+ Akıcılık mükemmel ghosting yok denecek kadar az (üst segment monitörlerde olduğu kadar diyelim)
+ Dış görünüşü şık ve çerçeveleri baya ince
+ Ayakları asansörlü ve sağa sola gidiyor
+ IPS ekran ve G-SYNC desteği var
EKSİLERİ
- Kutu içerisinden çıkan HDMI ile 240 hz alabiliyorsun ama G-SYNC desteklemiyor bu yüzden 550 liraya kablo almak zorunda kaldım.
- Mönitör ayakları çok ince gibi geldi bana (oynama yapmıyor olsa da güven vermedi pek)

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Samsung Odyssey G4 modelini aldım pazartesi geldi bugün sinerji bilgisayara ölü pixelden ötürü geri gönderiyorum. (Umarım değişim yapılır)

Modelin artıları ve eksilerini özetlemek gerekirse,

ARTILARI
+ Ekran büyüklüğü çok ideal 24 ve 27 inç ekranlara göre çok ortalama ne büyük ne küçük çok hoşuma gitti
+ Renk konusunda memnun kaldım (nvidiadan digital vibrance %75 yapınca çok daha canlı oluyor)
+ Akıcılık mükemmel ghosting yok denecek kadar az (üst segment monitörlerde olduğu kadar diyelim)
+ Dış görünüşü şık ve çerçeveleri baya ince
+ Ayakları asansörlü ve sağa sola gidiyor
+ IPS ekran ve G-SYNC desteği var
EKSİLERİ
- Kutu içerisinden çıkan HDMI ile 240 hz alabiliyorsun ama G-SYNC desteklemiyor bu yüzden 550 liraya kablo almak zorunda kaldım.
- Mönitör ayakları çok ince gibi geldi bana (oynama yapmıyor olsa da güven vermedi pek)
Benim kargo bugün gelecek bakalım nasıl bir şey

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Çok ciddi oyuncuysan TN düşük gecikmeden dolayı işine yarar. Onun haricinde IPS almanı şiddetle tavsiye derim.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

Ceasar123

80+ Silver
VA daha fazla ghosting yapar.
IPS daha az ghosting yapar.
Ayrıca IPS daha iyi renk kalitesi vs. sunuyor. Mat paneldir ayrıca, ışık vurunca bile hala görüntüyü korur.

Top Bottom