8500 Tl diyor giriyorum 11500 oluyorBenQ Mobiuz EX270M 27" 1 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Mobiuz EX270M 27" 1 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX270M 27" 1 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
dell g2524hDostlar selam, 240 hz bir monitöre geçiş yapmayı planlıyorum ghosting sorunu yaşamayacağım uygun fiyatlı kaliteli bir monitör önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..
hocam kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum hiç bir problemim olmadı ghosting yaşamazsınız hocam 240 hz ama overclock ile size 280 hz e kadar destek sağlar 1080p ekran doygunluğu çok güzel hdr olsaydı tadından yenmezdi ama bu hali ile bile yiyesim geliyor tavsiye etmem şiddetle tavsiye butonunu kırarım hocamHocam kullanıyor musunuz nasıl monitör, ghosting tarzında problemler yaşar mıyız
Hocam ilgin alakan için çok teşekkür ederim yüksek ihtimalle birazdan sipariş vereceğim <3hocam kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum hiç bir problemim olmadı ghosting yaşamazsınız hocam 240 hz ama overclock ile size 280 hz e kadar destek sağlar 1080p ekran doygunluğu çok güzel hdr olsaydı tadından yenmezdi ama bu hali ile bile yiyesim geliyor tavsiye etmem şiddetle tavsiye butonunu kırarım hocam
rica ederim hocam isterseniz daha sonradan north bayou f80 modelini alın dahada iyi olabilir sizin içinHocam ilgin alakan için çok teşekkür ederim yüksek ihtimalle birazdan sipariş vereceğim <3
rica ederim hocamO da aklımda hocam teşekkür ederim tekrardan