240 hz Monitör Önerisi

şahsi tercihim benq olur ama birisi 24” birisi 27” hangi büyüklük daha idealse o olur ikisi de alanında iyi monitörler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şahsi tercihim benq olur ama birisi 24” birisi 27” hangi büyüklük daha idealse o olur ikisi de alanında iyi monitörler
bu bütçede viewsonic de öneririm 144hz versiyonunu kullanmıştım her özellik vardı kaliteliydi

samsung 1 ms GTG. benq nun sitesinde de 1 ms GTG olduğu yazıyor ama epeyde benq 1 mprt yazıyor hangisine inanayım bilemedim

çok güzel monitör ama bütçem buna yetmez malesef

samsung 1 ms GTG. benq nun sitesinde de 1 ms GTG olduğu yazıyor ama epeyde benq 1 mprt yazıyor hangisine inanayım bilemedim
İkisinede inanma.
IMG_3144.webp

Peki bana maks 11k fiyatlı düşük gecikemeye sahip 240hz bir monitör önerebilir misiniz ? 2K olmasına gerek yok

hocam bu listenin baska monitorlerin dahil olduğu hali var mi?
Böyle farklı farklı var ama, tek tek bakmak gerekiyor. Merak ettiğiniz bir model varsa bakabilirim. Tabi incelemesini bulabilirsem. Eğer kendiniz bakmak isterseniz şu kaynaklara bakın: monitors unboxed, GTID, rtings, techless, totallydubbedhd ve IMartz. Daha böyle varda tek tek yazmaya üşendim.
IMG_3147.webp

IMG_3148.webp

Daha böyle bir sürü var.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Böyle farklı farklı var ama, tek tek bakmak gerekiyor. Merak ettiğiniz bir model varsa bakabilirim. Tabi incelemesini bulabilirsem. Eğer kendiniz bakmak isterseniz şu kaynaklara bakın: monitors unboxed, GTID, rtings, techless, totallydubbedhd ve IMartz. Daha böyle varda tek tek yazmaya üşendim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Daha böyle bir sürü var.
asus vg258qm ve ailenware aw2523hf arasinda kaldim bunlarin testi var mi acaba

asus vg258qm ve ailenware aw2523hf arasinda kaldim bunlarin testi var mi acaba

Geri