Hangisi alınır aralarından

Dur kanka adamin elinde aynı monitör var zaten almasın
Kral ips degil monitor delleniyorum oled almam simdi xunku sivi sogutma kulaklik ssd kasa psu alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne nasıl olum elinde 240 hz ips monitör var zaten niye gidip bidaha alasin oled alana kadar kullanmaya devam etsene
Hayir elimde 240hz va var

Kral ips degil monitor delleniyorum oled almam simdi xunku sivi sogutma kulaklik

Hayir elimde 240hz va var
Olsun valorant oynuyorsun zaten napcan boşver masrafı ekrani sonra düşün

Senin soğutucu ne

Senin soğutucu ne
Zalman alpha a2 36 yazmiyormu imzada herkes soruyor knk 125 watta 95 derece goruyor kafayi yicem

Senin soğutucu ne
Knk bu 3 ay full valodayim ondan alicam gibi bu monitor piksellesme gibi bide

Sadece telefondan kolay geliyor pc başına oturup forumda felan gezmek bana göre değil sadece oyun için oturrum direk oyun

Kanka ben sana bazen çok sinir oluyorum elindeki soğutucu sana yeter niye uğraşıp masraf çıkarıyorsun sürekli bu kadar pimpirikli olursan her zaman aklın diğerinde kalır zevkini alamazsin bak frezer alinca diceksij lian li alsaydim keşke lian li alinca diceksij kesle frezeri alsaydim bu yüzden artık sal bu sürekli elindeki şeyleri değiştirme isteğini valo oynuyorsun 5 piksel olsa ne olmasa ne oled alana kadar bekle yani

Son düzenleme:
Sadece telefondan kolay geliyor pc başına oturup forumda felan gezmek bana göre değil sadece oyun için oturrum direk oyun

Kanka ben sana bazen çok sinir oluyorum elindeki soğutucu sana yeter niye uğraşıp masraf çıkarıyorsun sürekli bu kadar pimpirikli olursan her zaman aklın diğerinde kalır zevkini alamazsin bak frezer alinca diceksij lian li alsaydim keşke lian li alinca diceksij kesle frezeri alsaydim bu yüzden artık sal bu sürekli elindeki şeyleri değiştirme isteğini valo oynuyorsun 5 piksel olsa ne olmasa ne oled alana kadar bekle yani
Aga sogutucu cok kotu occt yapiyorum 95 derece ne valoda 50 watt cekiyor 60 derece onu net degisicem monitorde almam lazim cunku oled alana kadar kulaklik ssd kasa belki psu alicam bunlar olmasa simdi cekerim oled ve is yapicam oledde olmaz yani bi tane normal aliyim 4 5 ay sonra oled alirim

Geri