shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,209
Ne nasıl olum elinde 240 hz ips monitör var zaten niye gidip bidaha alasin oled alana kadar kullanmaya devam etseneNasil lan
Ne nasıl olum elinde 240 hz ips monitör var zaten niye gidip bidaha alasin oled alana kadar kullanmaya devam etseneNasil lan
Kral ips degil monitor delleniyorum oled almam simdi xunku sivi sogutma kulaklik ssd kasa psu alicamDur kanka adamin elinde aynı monitör var zaten almasın
Hayir elimde 240hz va varNe nasıl olum elinde 240 hz ips monitör var zaten niye gidip bidaha alasin oled alana kadar kullanmaya devam etsene
Olsun valorant oynuyorsun zaten napcan boşver masrafı ekrani sonra düşünKral ips degil monitor delleniyorum oled almam simdi xunku sivi sogutma kulaklik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayir elimde 240hz va var
Zalman alpha a2 36 yazmiyormu imzada herkes soruyor knk 125 watta 95 derece goruyor kafayi yicemOlsun valorant oynuyorsun zaten napcan boşver masrafı ekrani sonra düşün
Senin soğutucu ne
Knk bu 3 ay full valodayim ondan alicam gibi bu monitor piksellesme gibi bideOlsun valorant oynuyorsun zaten napcan boşver masrafı ekrani sonra düşün
Senin soğutucu ne
Mobilden görünmez imza ben pc den oturup foruma hayatta girmem kiZalman alpha a2 36 yazmiyormu imzada herkes soruyor knk 125 watta 95 derece goruyor kafayi yicem
Niye laMobilden görünmez imza ben pc den oturup foruma hayatta girmem ki
Yok knk sogutmuyorLan zaten güzel soğutucun varmış senin
Sadece telefondan kolay geliyor pc başına oturup forumda felan gezmek bana göre değil sadece oyun için oturrum direk oyunNiye la
Aga sogutucu cok kotu occt yapiyorum 95 derece ne valoda 50 watt cekiyor 60 derece onu net degisicem monitorde almam lazim cunku oled alana kadar kulaklik ssd kasa belki psu alicam bunlar olmasa simdi cekerim oled ve is yapicam oledde olmaz yani bi tane normal aliyim 4 5 ay sonra oled alirimSadece telefondan kolay geliyor pc başına oturup forumda felan gezmek bana göre değil sadece oyun için oturrum direk oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka ben sana bazen çok sinir oluyorum elindeki soğutucu sana yeter niye uğraşıp masraf çıkarıyorsun sürekli bu kadar pimpirikli olursan her zaman aklın diğerinde kalır zevkini alamazsin bak frezer alinca diceksij lian li alsaydim keşke lian li alinca diceksij kesle frezeri alsaydim bu yüzden artık sal bu sürekli elindeki şeyleri değiştirme isteğini valo oynuyorsun 5 piksel olsa ne olmasa ne oled alana kadar bekle yani
Paneller farklı FPS için daha mantıklı ipsDur kanka adamin elinde aynı monitör var zaten almasın