Neler Yeni

240 Hz Monitör Tavsiyesi

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Ama TN ister mi ki ? Üstelik BenQ XL2546 lar çok pahalı. VG259QM alsa bile daha iyi. Şuan amazonda 4854 TL
TN panelleri çok kaliteli. XL2546k kullanıyorum ayarları değiştirince tamamen film ve hikayeli oyunlara uygun oluyor. Bazen istediği fiyatlara iniyor. Biraz kullanıcıya bağlı. Ne tarz oyun oynayacak ona bakmak lazım.
Benq baktım biraz, ölü pixel cıkabiliyormuş her zaman değil arada öyle cıkabiliyormuş.
Bende çıkmadı. Ama şans işi. Amazondan almıştım. İadesi kolaydı zaten amazon olduğu için.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Bkesinlikle bunu al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı bu aralar fırlamış, indirim bekleyebilirsin.
Kötü bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting vardı bunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,108
İsim
Burak Karadağ
TN panelleri çok kaliteli. XL2546k kullanıyorum ayarları değiştirince tamamen film ve hikayeli oyunlara uygun oluyor. Bazen istediği fiyatlara iniyor. Biraz kullanıcıya bağlı. Ne tarz oyun oynayacak ona bakmak lazım.

Bende çıkmadı. Ama şans işi. Amazondan almıştım. İadesi kolaydı zaten amazon olduğu için.
BenQ zaten TN panelin kral markası ama film izlemek ve grafik tasarım yaparken renk canlılığı olamaz diye korkuyorum. Adı üstünde TN panel

GazzeliAtalay

80+ Bronze
BenQ zaten TN panelin kral markası ama film izlemek ve grafik tasarım yaparken renk canlılığı olamaz diye korkuyorum. Adı üstünde TN panel
aşırı bir ips-TN benzerliği tabii ki söylenemez. Ama bana çok doyurucu geldi. İps panel kullanmıştım. Yeterli gibi. Çok fazla test videosu var. Hangi oyunlar için alacaksınız o önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,108
İsim
Burak Karadağ
aşırı bir ips-TN benzerliği tabii ki söylenemez. Ama bana çok doyurucu geldi. İps panel kullanmıştım. Yeterli gibi. Çok fazla test videosu var. Hangi oyunlar için alacaksınız
Hardcore CS:GO oynuyorum zaten ve onu almam gerek ama araya grafik tasarım işim ve ara ara film izleme girince VG259QM ile XL2546 arasında kalakaldım🤷‍♂️

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım

Reis hangi fiyatlara iniyor epeydir takip ediyorum piyasası 8k nın altına inmiyor nerden almak lazım :)

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Reis hangi fiyatlara iniyor epeydir takip ediyorum piyasası 8k nın altına inmiyor nerden almak lazım :)
Geçenlerde amazon 6800e satıyordu. İndirimi bitmiş. Çok değil 3-4 gün önceydi. Mutlaka indirime girer bu model. Ama ne sıklıkla bilemem. Zaten ederi 6k civarı.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Oyun odaklı alacaksan benq al geç. ama iş diyorsan vg259qm üzmez. ben iki monitörüde kullandım renk canlılık farkı bariz var.

benq yu adeks internet cafede sık sık kullanıyordum. evımde de vg259qm var. hem iş hem oyun olsun diyorsan asus. iş önemsiz sonradan 1-2 bine ıps panel düşük hz monitör alırım diyorsan o zaman benq al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,955
Üyeler
164,586
Son üye
shieda0_
Top Bottom