BatuhanKLC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 854
- İsim
- Batuhan Kılıç
https://www.incehesap.com/gamepower-skadi-240-fiyati-48460/
Aklımda bu ürün var. + ları - leri nelerdir? Kullanan var ise yazabilir mi ?
Bu fiyat bandında önerebileceğiniz ürün var mı ?
Sistemim Flexy Silver + b450 m pro m2 max + samsung 970 m2 ssd
Ek olarak birkaç upgrade yaptım fanlı m2 ssd heatsink vb. , jonsbo nc-1 rgb ram soğutucu heatsinki de aldım fakat işlemci soğutucusundan dolayı sığmadı. Hazır sığmazken rgb sıvı soğutmaya geçmeye karar verdim. Fakat ram modulüne değmeyecek şekilde iyi hava soğutma önerisine de açığım ( Jonsbo nc-1 heatsinkl ler baya yüksek)
Konuyu açmışken Jonsbo nc-1 in ram soğutma performansı nedir ? Isınma vb yapar mı ? Sistemde hali hazırda takılı ramler PNY XLR 8. Soğutma performansı olumlu ya da olumsuz olarak ne kadar fark eder ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Aklımda bu ürün var. + ları - leri nelerdir? Kullanan var ise yazabilir mi ?
Bu fiyat bandında önerebileceğiniz ürün var mı ?
Sistemim Flexy Silver + b450 m pro m2 max + samsung 970 m2 ssd
Ek olarak birkaç upgrade yaptım fanlı m2 ssd heatsink vb. , jonsbo nc-1 rgb ram soğutucu heatsinki de aldım fakat işlemci soğutucusundan dolayı sığmadı. Hazır sığmazken rgb sıvı soğutmaya geçmeye karar verdim. Fakat ram modulüne değmeyecek şekilde iyi hava soğutma önerisine de açığım ( Jonsbo nc-1 heatsinkl ler baya yüksek)
Konuyu açmışken Jonsbo nc-1 in ram soğutma performansı nedir ? Isınma vb yapar mı ? Sistemde hali hazırda takılı ramler PNY XLR 8. Soğutma performansı olumlu ya da olumsuz olarak ne kadar fark eder ?
Şimdiden teşekkür ederim.