Bir şey diyemeyeceğim .d Söylediğim PSU'nun kaliteli olduğunu düşünüyordum. Ama maalesef ki değilmiş diğer arkadaşlara sor.Bu güç kaynağını alıyım ama dimi benim gösterdiğim.
Dandik bir şey bilmiyorum markasınıEkran kartın ne?
Benim attığım psuyu alıcam o zmnBir şey diyemeyeceğim .d Söylediğim PSU'nun kaliteli olduğunu düşünüyordum. Ama maalesef ki değilmiş diğer arkadaşlara sor.
Model?Dandik bir şey bilmiyorum markasını
Bütçen kısıtlı olduğu için alınır.Bu güç kaynağını alıyım ama dimi benim gösterdiğim.
İdare etmelik bir PSU sistemin kötü değil aslında. Problem çıkarma riski var ama bir kalitesiz düşük bütçe Everest kadar değil. Yakın zamanda değiştirmeni öneririm. Devlet PC PSU’su gibi daha çok. Hatta bence satın alma gerekirse sistemini kullanma bir süre adam akıllı bir PSU al para biriktirip.Evet güç kaynağı buAlıntıyı görüntüle
Sisteminde budur;
-i3 10100f
-h410m
-8gb ram
-256 mb lık bir ekran kartı(bunu biraz uzun süre kullanıcam)
350gb HDD
Herhangi bir sıkıntı çıkarmaz psu dimi ?
Bilmiyorum şimdi bakamıcam ama bu fotoğrafıModel?
Forumda bazıları iyi diyince alasım geldi bundan sonra en ucuz kaliteli psu nedir ?İdare etmelik bir PSU sistemin kötü değil aslında. Problem çıkarma riski var ama bir kalitesiz düşük bütçe Everest kadar değil. Yakın zamanda değiştirmeni öneririm. Devlet PC PSU’su gibi daha çok. Hatta bence satın alma gerekirse sistemini kullanma bir süre adam akıllı bir PSU al para biriktirip.
HD3450.Bilmiyorum şimdi bakamıcam ama bu fotoğrafı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda bazıları iyi diyince alasım geldi bundan sonra en ucuz kaliteli psu nedir ?
Yeter de ucu ucuna başka ekran kartı takamazsın.Bilmiyorum şimdi bakamıcam ama bu fotoğrafı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda bazıları iyi diyince alasım geldi bundan sonra en ucuz kaliteli psu nedir ?
Yok bu da o kadar iyi değil zaten.Biliyorum ama işte bütçe kısıtlı olunca bundan daha iyi ama ucuz psu var mı bildiğin ?