Sistemini ve bütçeni öğrenelimArkadaşlar team delta serisinden 4x4 luk ramlar alıcam fakat 2400mhz hıza sahip hızı çok bir etki yaratırmı veya fps düşürürmü?
bütçeni ve diğer sistem özelliklerini yaz anakart önemli etki eder ramin frekansınaArkadaşlar team delta serisinden 4x4 luk ramlar alıcam fakat 2400mhz hıza sahip hızı çok bir etki yaratırmı veya fps düşürürmü?
4x4 alıcam çunku bende şuan 4x2 var aynı ram kapasitesinden devam etmek için 4x4 alıyorum sistemim: 8Gb ram ekran kartım: gt 730 işlemcim: amd a8 9600. Bütcem var fakat o bütceyle teamin ramlarını almaya harcayacağım yani çok fazla yok sadece 2400 mhz hızlı ramların fpsime etkisi ne olur?neden 4x4?
8x2 alın alacaksanız?
ayrıca sisteminiz nedir?
pek bir farkı olmaz. ram gerektiren oyunlarda droptan kurtulabilirsiniz ama oyun daha fazla ram kullanabileceği için4x4 alıcam çunku bende şuan 4x2 var aynı ram kapasitesinden devam etmek için 4x4 alıyorum sistemim: 8Gb ram ekran kartım: gt 730 işlemcim: amd a8 9600. Bütcem var fakat o bütceyle teamin ramlarını almaya harcayacağım yani çok fazla yok sadece 2400 mhz hızlı ramların fpsime etkisi ne olur?
16 gb ram 2400 mhz ile ve gt 730 la Ark survival evolved oyniyabilirmiyimpek bir farkı olmaz. ram gerektiren oyunlarda droptan kurtulabilirsiniz ama oyun daha fazla ram kullanabileceği için
Sıkıntı yaşarsınız. Önermiyorum.16 gb ram 2400 mhz ile ve gt 730 la Ark survival evolved oyniyabilirmiyim
ben ilerde ekran kartımı msi gt 1030 yapıcam ozaman 16 gb ramla birlikte oyniyabilirmiyimSıkıntı yaşarsınız. Önermiyorum.
O zaman oynayabilirsiniz belki.ben ilerde ekran kartımı msi gt 1030 yapıcam ozaman 16 gb ramla birlikte oyniyabilirmiyim