Neler Yeni

24000 TL Bütçeye hangi sistemi almalıyım ?

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
bende anlamadım hocam onu o yüzden göremedim kaç aydır bunu , ve birde sistemin youtube incelemesinde işlemci 100 dereceye çıkıyor vs yazmışlar o biraz korkuttu beni emin değilim şuan ne yapacağımı bilmiyorum
sistemi kaldırmışlar hocam

Mesaj otomatik birleştirildi:

:D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

1667754228242.png

hocam kaç aydır düzgün sistem arıyorum hala karar veremedim amd işlemci nvidia ekran kartı olan bir sistem istiyordum ama bunu görünce bunu almaya karar vermiştim buda satıştan kaldırıldı ne yapacağım bilmiyorum sizde durum nedir

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Kaldırmışlar iste aga

Alıntıyı görüntüle

hocam kaç aydır düzgün sistem arıyorum hala karar veremedim amd işlemci nvidia ekran kartı olan bir sistem istiyordum ama bunu görünce bunu almaya karar vermiştim buda satıştan kaldırıldı ne yapacağım bilmiyorum sizde durum nedir
Sepette vardi benim satin alinmiyor

Sanki ucuz anasini satayim. Birde kaldiriyorlar 23k sistemi

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
@n7cati yenı bıseybulursan at buratya kanka :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
sadece TUF olan ekran kartı seçtim 22000 yaptı yuvarlama. ama tek başına ekran kartı ve işlemci zaten 20700 falan

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Hocam pardon ama neresi pahalı ben anlamadım işlemci çok iyi bir işlemci ekran kartıda asusun tuf serisinden ve sistemde full bilindik güvenilir kaliteli parçalar kullanılmış tam olarak neresi pahalı açıklar mısınız? Ve ayrıca sistem öneriniz varsa atarsanız sevinirim.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Hocam pardon ama neresi pahalı ben anlamadım işlemci çok iyi bir işlemci ekran kartıda asusun tuf serisinden ve sistemde full bilindik güvenilir kaliteli parçalar kullanılmış tam olarak neresi pahalı açıklar mısınız? Ve ayrıca sistem öneriniz varsa atarsanız sevinirim.
Sakin güzelim kardeşim ne bu şiddet bu celal, işlemcinin güzel olduğunun zaten farkındayız. 24K₺’ye Nvidia Fanboyluğuna 3070’li sistem almazdım. Tuf serisi olması 3-4 derece önde olabilir ama en basitinden sonuç olarak 24K₺ ve 3070. Ayriyeten Frisby marka kasa ve Psu var. Bunları kapsayıp ‘’full bilindik ‘güvenilir’ ‘kaliteli’ parçalar kullanılmış’’ Ciddi misin? Bu kadar bilgin vardı madem, ne diye yardımcı olunsun diye konuyu açıyorsun. Yardımcı olana da düşman gibi tövbe tövbe, kendine gel :D

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sakin güzelim kardeşim ne bu şiddet bu celal, işlemcinin güzel olduğunun zaten farkındayız. 24K₺’ye Nvidia Fanboyluğuna 3070’li sistem almazdım. Tuf serisi olması 3-4 derece önde olabilir ama en basitinden sonuç olarak 24K₺ ve 3070. Ayriyeten Frisby marka kasa ve Psu var. Bunları kapsayıp ‘’full bilindik ‘güvenilir’ ‘kaliteli’ parçalar kullanılmış’’ Ciddi misin? Bu kadar bilgin vardı madem, ne diye yardımcı olunsun diye konuyu açıyorsun. Yardımcı olana da düşman gibi tövbe tövbe, kendine gel :D
Haklı valla 24 3070e versem o sistemi açmam ben utancımdan

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
24 e o para verilmez Nvidia fanboyluğuna gerek yok AMD de güzel

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
pardon hocam sinirli bir şekilde yazmış gibi gözükmüşüm normal anlamda yazmıştım kusura bakmayın

24 e o para verilmez Nvidia fanboyluğuna gerek yok AMD de güzel
amd driverlerini sevmiyorum hocam kart olarak güzel evet fakat amd ekran kartına sahip çok tanıdığım var ve driver olarak optimizasyon olarak sorunlar yaşıyorlar

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hocam F/P olarak en iyi AMD ama eğer ben daha fazla para verip Nvidia alıcam dersen saygı duyarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,831
Üyeler
162,066
Son üye
bumzyk.
Top Bottom