Bende anlamadım.neden üzgün attın ki @5x_d4emon
adam 240 gb istemiş ve kronik sorunlu ssd atmadımBende anlamadım.
500 lira bütçesi olan birine Patriot önermenden kaynaklı olabilir mi?neden üzgün attın ki @5x_d4emon
Bilmiyordum. Teşekkürler.500 lira bütçesi olan birine Patriot önermenden kaynaklı olabilir mi?
Hepsi aynı iç yapıyla gelmiyor, AS340 daha mantıklı.
Patriot Burst hayal kırıklığı
Herkese merhabalar, benim şimdiye kadar Patriot Burst önermemin sebebi yüksek TBW değerleri vadetmesi ve diğerlerine göre çok daha fazla NAND çipi bulundurmasıydı. E tabii bu da DRAMless bir SSD için artı demektir. Fiyat olarak rakiplerinde maksimum 4, 2 hatta 1 NAND çipi bulunan modeller...www.silicone-forum.com
Adam 240gb istemiş demekki aynı fiyata 480gb olduğunu bilmiyor. Ve sen uyarıp aynı paraya 480gb var dememişsin.adam 240 gb istemiş ve kronik sorunlu ssd atmadım
bilmiyordum eyw500 lira bütçesi olan birine Patriot önermenden kaynaklı olabilir mi?
Hepsi aynı iç yapıyla gelmiyor, AS340 daha mantıklı.
Patriot Burst hayal kırıklığı
Herkese merhabalar, benim şimdiye kadar Patriot Burst önermemin sebebi yüksek TBW değerleri vadetmesi ve diğerlerine göre çok daha fazla NAND çipi bulundurmasıydı. E tabii bu da DRAMless bir SSD için artı demektir. Fiyat olarak rakiplerinde maksimum 4, 2 hatta 1 NAND çipi bulunan modeller...www.silicone-forum.com
belki bilerek 240 gb istemiş olabilir ama alacak kişiye sormalıyızAdam 240gb istemiş demekki aynı fiyata 480gb olduğunu bilmiyor. Ve sen uyarıp aynı paraya 480gb var dememişsin.
Bunun mantığı yok.belki bilerek 240 gb istemiş olabilir ama alacak kişiye sormalıyız