Levi Ackerman
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,464
Ama öneri yapmışsınbaşkaları sorun yaşamış ben kendi deneyimlerime göre söyledim almak zorunda değil zaten
Ama öneri yapmışsınbaşkaları sorun yaşamış ben kendi deneyimlerime göre söyledim almak zorunda değil zaten
parçaladı evlat deli oldu evde.@KaanCK en son parçalamıştı o SSD yi herhalde.![]()
öneri yapmışsın amabaşkaları sorun yaşamış ben kendi deneyimlerime göre söyledim almak zorunda değil zaten
önermedim demedimparçaladı evlat deli oldu evde.
Post automatically merged:
öneri yapmışsın ama![]()
abim kullanıyor demişsin sorunsuz ben küfür ediyorum bu ssd ye.önermedim demedim![]()
O ne la ekran kartı işlemci o kadar ısınmıyordur.
eski bir sistem vardı knight online oynuyordu hdd bozuldu vatandan ssd aldı geldi taktım format attık kullanıyor knk
ne güzel işte doğazgaz masrafından kurtuldum ssd sayesinde (!)O ne la ekran kartı işlemci o kadar ısınmıyordur.
şans galiba oyunda pazar mantığı var pc bazı günler full açık
başlarım öyle şansa abine söyle. okuma hızla sağlık değerini atsın. herkes yaşıyor bu sorunu.şans galiba oyunda pazar mantığı var PC bazı günler full açık
evet.konuyla alakasız ama program Bu mu?
müsait olduğumda ben bakıcam knkbaşlarım öyle şansa abine söyle. okuma hızla sağlık değerini atsın. herkes yaşıyor bu sorunu.
hdd'm bozulmuştu yenisini alıcaktım değerleri buraya atayım sizde bakıp söylersiniz muhtemelen berbat çıkıcak amaevet.
HDD'm bozulmuştu yenisini alıcaktım değerleri buraya atayım sizde bakıp söylersiniz muhtemelen berbat çıkıcak ama![]()