Bu modellerde hangi sorunlar oluyormuş ?Burst
oyun oynamıyor musunuz120 gb kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Sori. Eğer yakın zamanda HDD ilavesi yapmayacaksan HDD al en azından büyük boyutlu oyunlarını kurma imkanın olur. Sonra SSD yükseltmesi yaparsın ardından temiz kurulum.Adamın 270 TL si var bunları nasıl yapsın?
HDD kullanıyorum, sistem SSD ye kurulu. Yoksa oyun oynamasam bile 120gb nereye yeticekoyun oynamıyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında benimde sistemim 2200gli olacak 240gb yetebilir
Sorunlu knk bildiğin hızı düşüyo bi kaç ay sonraBu modellerde hangi sorunlar oluyormuş ?
Brust modeller de bir sıkıntı olmuyor şu anda ki en F/P ssd lerden biriSorunlu knk bildiğin hızı düşüyo bi kaç ay sonra
iyi olmayan bi ürünü insanlar neden öneriyorSorunlu knk bildiğin hızı düşüyo bi kaç ay sonra
aksam alıyorum o zamanBrust modeller de bir sıkıntı olmuyor şu anda ki en F/P ssd lerden biri
Kardeşim uydurma be. Patriot Burst modeli en sorunsuz ssdSorunlu knk bildiğin hızı düşüyo bi kaç ay sonra
ASaç:sdAÇsd: kullanıcı yorumlarına bak biKardeşim uydurma be. Patriot Burst modeli en sorunsuz model.
Apacer Panther aliyi olmayan bi ürünü insanlar neden öneriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aksam alıyorum o zaman
Firmware update yapılmadığında normal. Patriot ve Apacer Phison kullandığı için CRYSTALDİSKMARK'ta hızları yavaş çıkabilir ama ATTODİSKBENCHMARK ile test yaparsan hızlarının normal olduğunu görürsün bunun sebebi CRYSTALDİSKMARK'ın Phison'u tam olarak kullanamamasıdır.Sorunlu knk bildiğin hızı düşüyo bi kaç ay sonra
ne için? içine windows kurmak için yeter. oyun arşivi için yetmez. benim bilgisayarımda toplam 5.74tb hdd-ssd kombosu var.Bugün akşam patriot burst 240gb almayı düsünüyorum ama bu fiyata 480gb olanı bulunmaz mı ya da hdd mi almalıyım ileride
Trol müsün bilmiyorum ama :dASaç:sdAÇsd: kullanıcı yorumlarına bak bi