Merhaba 3500 TL 2000 TL maksimum bütçem var. Panelin kalitesi önemli ghosting sorunu olmamalı. Acer'in monitörünü gördüm 2000 TL alınır mı mesala. @Abdullah Hacıgül 3 gündür araştırıyorum ancak hala karar veremedim.
Arası2000 TL mi 3500 TL mi?![]()
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!www.monsternotebook.com.tr
Samsung olan güzelmiş öneririm.![]()
Samsung LC27RG50FQMXUF 27" 240Hz (HDMI+Display) FHD Oyuncu Monitör Fiyatı - Trendyol
Samsung LC27RG50FQMXUF 27" 240Hz (HDMI+Display) Full HD FreeSync Çerçevesiz Curved VA Oyuncu Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Monster Aryond A27 V1.1 Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Monster Aryond A27 V1.1 Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Monster Aryond A27 V1.1 Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
4msSamsung olan güzelmiş öneririm.
Hepsinin teker teker videolarını izledim görüntü olarak en iyi LG olanı gibime geldi galiba onu alıcam.![]()
Acer KG251QDBMIIPX 24.5" 1ms Full HD Freesync LED Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer KG251QDBMIIPX 24.5" 1ms Full HD Freesync LED Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer KG251QDBMIIPX 24.5" 1ms Full HD Freesync LED Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.156,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aşırı derecede ghosting yapıyor kesinlikle önermem.Samsung olan güzelmiş öneririm.
Kardeşim anladığım kadarıyla fps oyunları oynayacaksın. Bende fps oyuncusuyum sana tavsiyem kötü bir markadan 240 hz alma acer falan hiç bulasma. ilk önce şunu sorayım kaç inc bir ekran düşünüyorsun ?Merhaba 3500 TL 2000 TL maksimum bütçem var. Panelin kalitesi önemli ghosting sorunu olmamalı. Acer'in monitörünü gördüm 2000 TL alınır mı mesala. @Abdullah Hacıgül 3 gündür araştırıyorum ancak hala karar veremedim.
24 27 fark etmezaşırı derecede ghosting yapıyor kesinlikle önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim anladığım kadarıyla fps oyunları oynayacaksın. Bende fps oyuncusuyum sana tavsiyem kötü bir markadan 240 hz alma acer falan hiç bulasma. ilk önce şunu sorayım kaç inc bir ekran düşünüyorsun ?