Ulaş.bekts
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Ulaş bektaş
- Konu Sahibi Konu Sahibi
idae imkanim var fakt parcalari tek tek en ucuz siteden toplasam bile 56 k yi buluyor aslinda apcher la ilgili cok kotu yorum gormedim anakartin niye besleyemeyecegini anlayamadim hazir sistem ustune ekleme yaparak aldigim icin cok fazla secenegim yoktu malesef anakartin videolarini yabanci youtube vidolarindan izledim 7800x3d ile yaptiklari tesste stabil calisiyordu ince hesaptan aldim sorun olursa ilgeleneceklerini dusunuyorum
psu ve sivi sogutmada haklsiniz ona bisey diyemem ilerde degistirecegim 4 5 aya elimde kalmazsa ;d
tesekkur ederim yorumunuz icin psu ile sivi sogutmada haklisiniz psu degisecekgim kisa zamadna guzel bi 800w almayi dusunoyrum hazir sistem ustune ekleme yaptigim icin fazla secenegim yoktu malessef ince hesaptan aldim idaelik bir durum var mi sizce tek tek toplayinca parcalari en ucuz yerden 55 k yi buluyor rahat sistem
psu ve sivi sogutmada haklsiniz ona bisey diyemem ilerde degistirecegim 4 5 aya elimde kalmazsa ;d
Mesaj otomatik birleştirildi:
tesekkur ederim yorumunuz icin psu ile sivi sogutmada haklisiniz psu degisecekgim kisa zamadna guzel bi 800w almayi dusunoyrum hazir sistem ustune ekleme yaptigim icin fazla secenegim yoktu malessef ince hesaptan aldim idaelik bir durum var mi sizce tek tek toplayinca parcalari en ucuz yerden 55 k yi buluyor rahat sistem
Son düzenleme: