Bende gördüm ama başka yok dediğin gibi.Bi ara asusun monitörün kalitesiz olduğunu söyleyen bir kaç kişi görmüştüm o yüzden gelip sorayım dedim bi ama en iyi seçenek bu gibi
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
Almışken bilindik iyi bir marka almak istiyorumSpardox 240 hz ips
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bende gördüm ama başka yok dediğin gibi.
şu da var amastrix için yurt dışında çekilen en iyi 240 hz monitörler videosunda monitörleri karşılaştırıyorlardı strix beğenilmemişti çok yeşil ve karanlık gibiydi fps oyunlarda iş yapacağını düşünmüyorum ama farklı modeldi o belki bu güzeldir
Fiyat değişiyor.Almışken bilindik iyi bir marka almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu da var ama
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.544,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com