Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,207
- İsim
- Volkan
gözlerini kullandığın zaman ne demeye çalıştığımı anlarsın240hz kullanınca ekstra armor verdiğini mi düşünüyorsyn?
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam kendisi diyor hacı arkadaşla da vs attık aynı plat eloda kim 540 hz kullanacakrakip 540hz dir
bende sıfır ghosting ama faydasını görmedim o yağ gibi akıcılık yok normalde öyle olması lazım çok seri görmen lazım bende de öyle akıcılık yok en azından 280 hz akıcılığı yok diyimyok hocam siz beni yanlış anladınız. performansım artmadı demiyorum, direkt 144hz ile 240hz arasında bir akıcılık farkı olmadığını söylüyorum ben. bu arada monitörümde ghosting de varmış ondan olabilir belki
fpsim 240'ın altına hiç düşmedi fakat ona rağmen akıcılık farkını gözümle ayırt edemeidm
soerun o değil hacı adam bariz koşuyor ztn onu geçtim ben daha çıkmadan ölmüş oluyorum yani o fark yk boş yani normadle senin bir adım önde olman lazım ama öyle bir şey yok ve 280hz akıcılığı da yok bende bir kez yağ gibi aktığını görmedim oyununNe alaka kanka ben de 60Hz monitör kullanıyorken çok deli oynuyordum. 144-165-240Hz kullananlar ben de 240Hz falan var sanıyordu. Her şey Hz ile alakalı değil. Ha ama evet 60'tan 144'e çok farklı hissettirmişti ancak 144'ten 240'a geçtiğimde fark vardı ama aşırı değildi.