Neler Yeni

Çözüldü✓ 240hz monitör önerisi linkteki monitörü alsam nasıl olur?

En İyi Cevap
3
nickimi görmüyorsun heralde :D modlar başı boş hareket ediyor bir gün ceza alınan şeye diğer gün ceza vermiyorlar. Mesela max türk dersen ceza almazsın ama max ülkücü dersen ceza alırsın...

ConquerorXIV

80+ Gold
ban yesenizde kafam rahatlasa, yemin ederim sadece okurken başım ağrıdı. Bu ne çocuk gibi kavga ediyorsunuz, millet yardım için konu açıyor siz tartışıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum 240hz alacaksan VA panel almanı önermem 240hz VA panel kullandım çok ghosting var oynanmıyor rekabetçi oyunlar vallahi. IPS bulmak zor, TN panel alabilirsin fakat onunda renkleri bi tık zayıf görünebilir gözüne, ayrıca sağdan soldan baktığında renkler farklı gözüküyor. En azından benim monitörüm de öyle, TN panel kullanıyorum 2k 144hz 27"
senin kafan hiç umrumda değil biliyor musun

adam alınır mı diye konu açıyor adı lazım olmayan şahıs ise ilk mesajları açarsan saldırı amaçlı bana cevap yazıyor bende diyorum ki o attığım twisted bile alınır o viewsonic alınmaz diyorum ama forumda algı problemi yaşayan çok çocuk var maalesef

ayrıca forumda uzun zamandır monitör öneriyorum kimsenin yorumuna ihtiyacım yok üstüne alınan alınsın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom