Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
rica ederim.Ben öğrenmek için yazdım dostum soruyu soran başkası bilgi için teşekkürler
rica ederim.Ben öğrenmek için yazdım dostum soruyu soran başkası bilgi için teşekkürler
Hepsinin kablosu da kutu ile geliyor.DP de var zaten.
HDMI 2.0,HDMI 1.4 ve DP olarak 3 giriş var.
yoksa bundan dolayı mı boyle oluyorrica ederim.
zan etmem reis.yoksa bundan dolayı mı boyle oluyor
amd Freesync ozellıgı var fakat gozukmuyor sence sıkıntı ekran kartında olabılır mizan etmem reis.
reis, ekran monitor bagzen ordan aktiv ediyorsun.amd Freesync ozellıgı var fakat gozukmuyor sence sıkıntı ekran kartında olabılır mi
aktif etme bolumunde desteklemıyor yazıyorreis, ekran monitor bagzen ordan aktiv ediyorsun.
yani özelik varsa bi menü bak bi. ekran menü freesync yazmali.
Hdmi da 1080p 240 hz desteği yok muydu? Arkadaş 2k mı kullanıyor acabaDP ile bağlamalısın öncelikle.
HDMI ile 120hz alabilirsin.
Daha sonrasında gelişmiş görüntü ayarlarında 240hz'e almalısın.
displayport kablo okey yani ? kullaniyorsun ?aktif etme bolumunde desteklemıyor yazıyor
displayport kablo okey yani ? kullaniyorsun ?
ekran aktiv edemiyorusn ?
peki amd software version aktiv ede biliyon mu ?
display port kullanıyorum freesync acık 240 hzde hala aynı sıkıntıyı cekıyorumdisplayport kablo okey yani ? kullaniyorsun ?
ekran aktiv edemiyorusn ?
peki amd software version aktiv ede biliyon mu ?
Hmm baya ilginc. Yani herseye ragmen 120 hz daha?display port kullanıyorum freesync acık 240 hzde hala aynı sıkıntıyı cekıyorum
sence dp kablosu sıkıntı olabılır mi belki 240 hzyi desteklemıyordur dadık bıse olabılırHmm baya ilginc. Yani herseye ragmen 120 hz daha?