Bütçen kackankalar elimde msi b240 sıvı soğutucu vardı ama kasayla beraber satmak durumunda kaldım şuan 12400fli bir kasa kullanıyorum bu işlemciyle gidicek bi sovo soğutucu önerir misiniz uygun fiyatlı
şöyle hocam 2k altı bi sıvı soğutma arıyorum 1-2 hafta önce bulunuyodu şuan tam bilmiyorum bu bütçede var mı yok muBütçen kac
şöyle hocam 2k altı bi sıvı soğutma arıyorum 1-2 hafta önce bulunuyodu şuan tam bilmiyorum bu bütçede var mı yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer yoksa dandik bi hava soğutma falan alıcam öylesine
bi tık pahalı geldi gözüme ama yeni fiyatlar bu civarda artık heraldehttps://www.akakce.com/islemci-sogu...sivi-sogutmali-sogutucu-fiyati,704241165.html 2600 civarı şuan aslında indirim vardı 2 ay içerisinde baya artmış takip listemdeydi göz atabilirsin
maalesef arkadaşın attığı üründe güzel acele etmemek lazım bu konuda fırsat buldukça alabilirsinizbi tık pahalı geldi gözüme ama yeni fiyatlar bu civarda artık heralde
Perfan 120H iyi diye bu da iyi olduğunu çıkaramazsın? Hakkında hiçbir şey bilmediğin bir ürünü önerme.
hocam bu ürün de çok güzel forumda çok okudum da biraz daha bekliyim bu fiyata n11e gelse çok güzel olur mesela nays+kuponla alırım direkt
Amazon prime ile teslimatı ödemezsin
Perfan 120H iyi diye bu da iyi olduğunu çıkaramazsın? Hakkında hiçbir şey bilmediğin bir ürünü önerme.
hocam bu ürün de çok güzel forumda çok okudum da biraz daha bekliyim bu fiyata n11e gelse çok güzel olur mesela nays+kuponla alırım direkt
Hakkında bir şey biliyorum sen ne celalleniyorsun hemen bu ürün zoomflow ile aynı marka basılmış halı sen bilip bilmeden yorum yapma .
Amazon prime ile teslimatı ödemezsin
Hatta bizzat karrdilastirdim kutuları bile aynı sadece performans yazio fark bu fotoğraflar bile aynı ölçüde basilmisHakkında bir şey biliyorum sen ne celalleniyorsun hemen bu ürün zoomflow ile aynı marka basılmış halı sen bilip bilmeden yorum yapma .
Kutusu aynı demekki aynı performansı veriyorHakkında bir şey biliyorum sen ne celalleniyorsun hemen bu ürün zoomflow ile aynı marka basılmış halı sen bilip bilmeden yorum yapma .
Hatta bizzat karrdilastirdim kutuları bile aynı sadece performans yazio fark bu fotoğraflar bile aynı ölçüde basilmis