24500/25000 TL bandına Playstation 5 önerisi

Reaksiyon skoru
101
Merhaba hepsiburada trendyol gibi sitelerden taksitle PS5 almak istiyorum
Linklerinizi bekliyorum en son sürümünü arıyorum

Slim mi Fat kasamı tavsiye edersiniz

Fat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer alan darsa slim al slim biraz daha yeni
Alandan yana hiçbir sıkıntı yok hocam yeterki dediğim ücret bandında olsun almışken sıkıntısız sorunsuz bir ürün istiyorum cfı kodu farklı olan ürünler varmış ben biraz araştırdım kafam karıştı cdli fat kasalar satılmıyor sanırım ondan alacaktım ama bulamadım son sürümünü

Bu yeni çıkan slim ps5 olan mı hocam 1tb lık olan model

Alandan yana hiçbir sıkıntı yok hocam yeterki dediğim ücret bandında olsun almışken sıkıntısız sorunsuz bir ürün istiyorum cfı kodu farklı olan ürünler varmış ben biraz araştırdım kafam karıştı cdli fat kasalar satılmıyor sanırım ondan alacaktım ama bulamadım son sürümünü

Bu yeni çıkan slim ps5 olan mı hocam 1tb lık olan model

Evet. Slim'lerin hepsi son sürüm.

Evet. Slim'lerin hepsi son sürüm.
Anladım teşekkür ederim hocam peki cdli fat kasa bulabilir miyiz sizce sıfır olarak ty hb gibi sitelerden ya da önerir misiniz fat kasayı

Anladım teşekkür ederim hocam peki cdli fat kasa bulabilir miyiz sizce sıfır olarak ty hb gibi sitelerden ya da önerir misiniz fat kasayı

Fat kasayı ve CD'li almanı önermem. Artık oyunlar dijitalleşti. Satılan PS oyunlarının %83'ü dijital mağazadan alınma. Ayrıca dönem dönem yapılan indirimlerle oyunlar CD'li versiyonların dan çok daha uyguna geliyor.

Fat kasayı ve CD'li almanı önermem. Artık oyunlar dijitalleşti. Satılan PS oyunlarının %83'ü dijital mağazadan alınma. Ayrıca dönem dönem yapılan indirimlerle oyunlar CD'li versiyonların dan çok daha uyguna geliyor.
Peki hocam slim kasa fat kasaya göre daha sıcak ve sesli çalışıyor diyorlar o konu hakkında ne düşünüyorsunuz çok sıkıntı yaratırmı slim ısınmadan sesten kaynaklı
Ayrıca slim kasanın depolama alanı fat kasaya göre daha fazla değil mi öyle duydum

Peki hocam slim kasa fat kasaya göre daha sıcak ve sesli çalışıyor diyorlar o konu hakkında ne düşünüyorsunuz çok sıkıntı yaratırmı slim ısınmadan sesten kaynaklı
Ayrıca slim kasanın depolama alanı fat kasaya göre daha fazla değil mi öyle duydum

Slim kasanın depolama alanı 1 TB, Kalın kasanın 825 GB. Tabii PS'nin işletim sistemi de bunu doldurduğu için her iki modelde -200 GB düşeceksin. PS5'in depolama alanı M2 SSD ile arttırıldığından bu çok fazla sorun olmaz. Sesli çalışma ve ısınma diye bir şey yok. Bunlar her yeni modelde ya da ilk modelde ortaya atılan iddialar.

Son düzenleme:
Slim kasanın depolama alanı 1 TB, Kalın kasanın 825 GB. Tabii PS'nin işletim sistemi de bunu doldurduğu için her iki modelde -200 MB düşeceksin. PS5'in depolama alanı M2 SSD ile arttırıldığından bu çok fazla sorun olmaz. Sesli çalışma ve ısınma diye bir şey yok. Bunlar her yeni modelde ya da ilk modelde ortaya atılan iddialar.
Anladım hocam peki TECH7 satıcısından mı almalıyım yoksa Fly Technology satıcısından mı alayım attığınız linkten

Anladım hocam peki TECH7 satıcısından mı almalıyım yoksa Fly Technology satıcısından mı alayım attığınız linkten

Fly Technology referansı olan bir satıcı. TECH7 ise 1 aydır Hepsiburada'da satış yapıyor.

Fly Technology referansı olan bir satıcı. TECH7 ise 1 aydır Hepsiburada'da satış yapıyor.
Tamam hocam teşekkür ederim sipariş vereceğim şimdi her şey için teşekkür ederim

Geri