Curved oyun oynayanlar için çok da iyi değil ayrıca c24g1'i kullananlar memnun değil idi.Fark sadece curved mı birde ips ve va ben çoğunlukla oyun oyniycağım ama oyun da yapacağım curved seviyorum karar size kalmış ayriten bir monitör tavsiyesi istemiyorum
Ayrıca tek fark curved değil dediğin gibi biri ips biri va panel. IPS panel renkleri çok daha doygun gösterir yani daha canlı görürsün renkleri.Fark sadece curved mı birde ips ve va ben çoğunlukla oyun oyniycağım ama oyun da yapacağım curved seviyorum karar size kalmış ayriten bir monitör tavsiyesi istemiyorum
24 inç yeterli mi ?Curved oyun oynayanlar için çok da iyi değil ayrıca c24g1'i kullananlar memnun değil idi.
Ben 24g2u kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim gayet memnunum monitörden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca tek fark curved değil dediğin gibi biri ips biri va panel. IPS panel renkleri çok daha doygun gösterir yani daha canlı görürsün renkleri.
Gysnc destekliyor muCurved oyun oynayanlar için çok da iyi değil ayrıca c24g1'i kullananlar memnun değil idi.
Ben 24g2u kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim gayet memnunum monitörden.
Ayrıca tek fark curved değil dediğin gibi biri ips biri va panel. IPS panel renkleri çok daha doygun gösterir yani daha canlı görürsün renkleri.
Ve hangi siteden alayımGysnc destekliyor mu
QP bilişimden alın 1812 lira olması lazım.Gysnc destekliyor mu
Ve hangi siteden alayım
Gysnc destekliyor değil mi hocam alıyorum bakın
neden memnun değilsinC24G1 Kullanıyorum Memnun Değilim
Bilmiyorum ama 24G2U alsam daha mutlu olurdum gibineden memnun değilsin