Neler Yeni

Bu monitöre alternatif önerebilecek var mı?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Muhammed efe
Bütçe
9000
Öncelikle şu an g24f-2 kullanıyorum. Aslında yeterli ama artık çok hz olsun vs kafasında değilim. Ara sıra oyun oynar, film vs izlerim. Yani deli dehşet hz olsun istemiyorum. Geniş ekran olması yeterli. 34 inç curved var ama çoğu va panel. IPS veya kaliteli bi VA curved 34 inç bu üründen daha fp ürün önerebilecek var mı?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Kanka curved VA ama acaba iyi bi curved var mıdır ya bayadır bu konulardan uzağım.
eskiden VA panel kullanıyordum sonra bir ara fotoşop yapmaya başladım orda IPS panel lazım olduğunu anladım renk tutarsızlığı oluyordu ama renklerle vs bir işin yoksa VA panel alman yeterli lakin IPS panele göre daha az canlı gözükecek renkler bütçeyi arttırıp düz ekran IPS almak bence daha mantıklı bana sorarsan masan geniş ise

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Muhammed efe
eskiden VA panel kullanıyordum sonra bir ara fotoşop yapmaya başladım orda IPS panel lazım olduğunu anladım renk tutarsızlığı oluyordu ama renklerle vs bir işin yoksa VA panel alman yeterli lakin IPS panele göre daha az canlı gözükecek renkler bütçeyi arttırıp düz ekran IPS almak bence daha mantıklı bana sorarsan masan geniş ise
Geniş hocam ondan yana bi sorunum yok

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Öyle yapacağım şu an monitörüm ıps alıştım bi kere o rahata fkflflfl. Oled de alma imkanı var ama yazık günah en ucuzu 25k. Bana absürt geldi.
OLED çok hoştur güzeldir ama hem cep yakıyor hem panel o yüzden daha alma sırası değil gibi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Muhammed efe
OLED çok hoştur güzeldir ama hem cep yakıyor hem panel o yüzden daha alma sırası değil gibi
Bi arkadaşta var çizgi şeklinde sadece gri renkte pixeller çalışmıyor. 1 hafta bozuluyor 2 ay dğzeliyormuş falan. Değişik bi muhabbet fkflflf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom