Neler Yeni

24g4x aldım incehesaptan

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parlaklık 300cd, bir tık düşük. Parasına göre güzel. ips va takıntınız olmazsa şunu önerirdim. Kullanıyorum çok memnunum.
İps şart hocam

un4saken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ozzy
İps şart hocam

Tabi ki isteğinize saygı duyarım ama farkı anlamanız açısından bir video bırakayım aşağıya. günlük genel geçer kullanımlar için pek fark olmadığını görebilirsiniz. bizdeki düşünce biraz takıntı oluyor ips ve va açısından. elbette ips daha iyi görüntü verir ama f/p olarak baktığınızda değer mi ona siz karar vereceksiniz. ben va'dan falasıyla memnunum. bütçe varsa ne ala en iyisini alın. Ben ips ekranlardaki o siyahın siyah olmamasını sevmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi ki isteğinize saygı duyarım ama farkı anlamanız açısından bir video bırakayım aşağıya. günlük genel geçer kullanımlar için pek fark olmadığını görebilirsiniz. bizdeki düşünce biraz takıntı oluyor ips ve va açısından. elbette ips daha iyi görüntü verir ama f/p olarak baktığınızda değer mi ona siz karar vereceksiniz. ben va'dan falasıyla memnunum. bütçe varsa ne ala en iyisini alın. Ben ips ekranlardaki o siyahın siyah olmamasını sevmiyorum.

Ghosting var mı peki hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,612
Üyeler
167,530
Son üye
Rozolsky
Top Bottom