Hasdur Bakiye
80+ Bronze
Yazılım İçin Laptop Güzel Bir Tercihdir Masaüstü Önermem Açıkçasıyazılım için arc a750 tarzı masaüstü alsam olurmu sence
Yazılım İçin Laptop Güzel Bir Tercihdir Masaüstü Önermem Açıkçasıyazılım için arc a750 tarzı masaüstü alsam olurmu sence
intel ekran kartı piyasasına yeni yeni girmiş bi marka bana kalırsa nvidia daha uygun oluryazılım için arc a750 tarzı masaüstü alsam olurmu sence
oyun bilgisayarının güce takmadan oynatacağı saat max 2.5 3 saat. Gittikçe de bu süre azalıyor. Macbook aralıksız 12 saat kullandırıyor. Yer mekan farketmeksizin hemde. Eğer ki yazılım düşüncen varsa mac alınırhocam bide hp alırsam kaç saat oyun oynatır bir dolu sarj
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece csgo ve valo oynarım
Sanırım hiç kod yazmayı denemediniz. Televizyon alsın ona bağlasın. Kocaman ekranda yazsa daha iyi değil mi?Yazılım İçin Laptop Güzel Bir Tercihdir Masaüstü Önermem Açıkçası
Hayır 3050ti lı laptop alsın. Şarjı 2-3 saatte bitsin. Sonra da yanında kocaman adaptör taşısın. Çünkü windows her açıdan iyiymiş. Öyle diyorlar.oyun bilgisayarının güce takmadan oynatacağı saat max 2.5 3 saat. Gittikçe de bu süre azalıyor. Macbook aralıksız 12 saat kullandırıyor. Yer mekan farketmeksizin hemde. Eğer ki yazılım düşüncen varsa mac alınır
Sanırım hiç kod yazmayı denemediniz. Televizyon alsın ona bağlasın. Kocaman ekranda yazsa daha iyi değil mi?
2-3 kilo laptopun kullanımı rahat olmuyor işte.Ne Alaka Hocam Laptop Taşınabildiği İçin İstediğiniz Yerde Yazabilirsiniz , Ayrıca Kablo Takarak Yeniden Televizyonda'da Kullanabilirsiniz
Kullanış Rahatlığı Açısından Laptop İyi Diyorum
Bi anlatamadım fan boy oldum. M1 e çöp diyor bi tanesi çağın gerisindeymiş. Allah bilir kendi ne kullanıyor.İmzaya bakabilirsiniz hem windows hem de mac cihazım var. 8 gb ram yazdığına bakmayın. Çok güçlü bir pc mac. Hafıza kısmında ise 256gb yapacağınız işe göre değişir. Video fotoğraf vs stoklamayacaksan 256 gb yetiyor fazla bile geliyor
Kesinlikle öyle. Bir yerden sonra taşıması ve şarjı dert haline geliyorAlınır macbookun hiçbir özelliği olmasa sadece şarj olayı bile yeter.Amaç oyun değil ise şarjı 2 saat giden laptop alıp masaya bağlı kullanmanın bir anlamı yok
Tadına bakmamışlar ondan ben ikisini de kullandım ve kullanıyorum da ikisininde kullanım alanı farklı. Oyun harici mac basar geçer çok üst düzey bir şey olmadığı sürece2-3 kilo laptopun kullanımı rahat olmuyor işte.
Bi anlatamadım fan boy oldum. M1 e çöp diyor bi tanesi çağın gerisindeymiş. Allah bilir kendi ne kullanıyor.
Ben ekosistem kurmuştum bi ara telefon tablet pc şeklinde ama cidden herhangi bir fanboyluğun anlamı yok. İş mac oyun windows konu netTadına bakmamışlar ondan ben ikisini de kullandım ve kullanıyorum da ikisininde kullanım alanı farklı. Oyun harici mac basar geçer çok üst düzey bir şey olmadığı sürece
tamam hocam 3 yıl önce çıkmış 3.2ghz gören işlemci en iyisi haklısınız2-3 kilo laptopun kullanımı rahat olmuyor işte.
Bi anlatamadım fan boy oldum. M1 e çöp diyor bi tanesi çağın gerisindeymiş. Allah bilir kendi ne kullanıyor.
tamam hocam 3 yıl önce çıkmış 3.2ghz gören işlemci en iyisi haklısınız