Var da attığımın anakart ram iyigaming gende 33.8k yaa 4070 var
evet senin attiginin parca kalitesi iyi butce cikamam diyor diye en dusuk o var suanlikVar da attığımın anakart ram iyi
16gb ekran kartı versiyonu varsa ve bütçene uygunsa onu al. Çünkü 8gb vram çokta geleceğe yönelik yeterli olmayabilir. 16 gayet iyidir.Öbür konu çok karıştığı için yenisini açıyorum
Bütçem 30K Çok iyi bir fiyat varsa 2-3k çıkabilirim
Kafamdaki sistem şu
1-2 gün içerisinde alacağım
Başka öneriniz varsa bekliyorumAlıntıyı görüntüle
Ghoul sen 4070 aramıyonmu alsana bunuevet senin attiginin parca kalitesi iyi butce cikamam diyor diye en dusuk o var suanlik
ekran kartını satıp ileride 6900xt falan geçebilirim o problem değil benim için16gb ekran kartı versiyonu varsa ve bütçene uygunsa onu al. Çünkü 8gb vram çokta geleceğe yönelik yeterli olmayabilir. 16 gayet iyidir.
kanka ben hazir sistem cikarsa firsat urunu alacagim ya sistemim var suan bunu kardesime vericem alırsam acelem yok boyle normal satıldığı fiyata degil daha uyguna belki 3 4 k uyguna cikarsalar alirim yada 7500f ,4060 ti falan site fiyati degilde fırsat fiyati lazim banaGhoul sen 4070 aramıyonmu alsana bunu
35 e itopyadaki iyi 5 farkı çok fazla hak eder herkezin tavsiyesi bu yönde olur zaten 30 verceksiniz ileride yükseltme yapmak istersiniz ama şuan 5k fazla verseniz daha uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. Ssd siteden yükseltme yapmayın ayrıca alıp kendiniz takın site gereksiz para farkı koyuyor takmak kolay zaten anakartın 2 ssd slotu var 1.5 kullanırsınızÖbür konu çok karıştığı için yenisini açıyorum
Bütçem 30K Çok iyi bir fiyat varsa 2-3k çıkabilirim
Kafamdaki sistem şu
1-2 gün içerisinde alacağım
Başka öneriniz varsa bekliyorumAlıntıyı görüntüle
4060ti direk alınmaz saf güc olarak 3060dan yüzde 15 güçlü kart 16gb napsın16gb ekran kartı versiyonu varsa ve bütçene uygunsa onu al. Çünkü 8gb vram çokta geleceğe yönelik yeterli olmayabilir. 16 gayet iyidir.
Dlss3 için de alinabilir derdim ama yeni video izledim galiba bir şekilde onu halletmisler. Abdullah abinin videosunda. Denicem ben de 3060 var bende 4060ti alacaktım dlss3 için. Sence 4070 o fiyatlara değer mi ? Colorful 23.600 civarıBide 4060ti alma boş kart 16g vram hiç bişe yaramıyor çünkü kartın saf gücü az o yüzden mutlaka 4070 bekle fırsat kovalıyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
35 e itopyadaki iyi 5 farkı çok fazla hak eder herkezin tavsiyesi bu yönde olur zaten 30 verceksiniz ileride yükseltme yapmak istersiniz ama şuan 5k fazla verseniz daha uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. Ssd siteden yükseltme yapmayın ayrıca alıp kendiniz takın site gereksiz para farkı koyuyor takmak kolay zaten anakartın 2 ssd slotu var 1.5 kullanırsınız
Pardon 1ssd slotuymuş b650m k ile karıştırdım
4060ti direk alınmaz saf güc olarak 3060dan yüzde 15 güçlü kart 16gb napsın