ben ikincinin 16gb oldugunu görmedim kusura bakmayin2.16gb vramli biirnci 8gb fiyatları hemen hemen aynı olduğunu düşünürsek 2.si
monitör 1080 ve dediğinizi ben de konuyu açtıktan sonra fark ettim anakartı yükseltip ssd yi sonradan almayı düşünüyorum ve aklıma takıldı 1. 16vram 2. 8vram ama biri palit diğeri gigabyte orası aklıma takıldı yardımcı olabilir misin1.de anakartı da yükseltırsenız tadından yenmez aslında,1080p monitör alıcaksanız sinerjide ki yani ilk ekran görüntüsünde ki sistemi alın derim,parça kalitesi olarak o daha iyi.
Eğer monitör olarak 2k çözünürlükte bir monitör alıcam dersenız 2.sistem derim
1080p ise 8gb vram daha üstün olması bi işe yaramayacak,eğer 2k monitör kullanırım dersen işe yarar o kadar.Fakat sinerjide ki psu,kasa ve anakart daha kaliteli.monitör 1080 ve dediğinizi ben de konuyu açtıktan sonra fark ettim anakartı yükseltip ssd yi sonradan almayı düşünüyorum ve aklıma takıldı 1. 16vram 2. 8vram ama biri palit diğeri gigabyte orası aklıma takıldı yardımcı olabilir misin
o zaman zamlanmadan alabilirsem vok tan yana olucam sağ olun iyi forumlar1080p ise 8gb vram daha üstün olması bi işe yaramayacak,eğer 2k monitör kullanırım dersen işe yarar o kadar.Fakat sinerjide ki psu,kasa ve anakart daha kaliteli.
rica ederim,hayırlı olsun şimdiden.o zaman zamlanmadan alabilirsem vok tan yana olucam sağ olun iyi forumlar
gamegaraj çok daha mantıklı duruyor. Palit kötü marka değildir. Zaten 3 fanlı modelmiş soğutma olarak çok üzeceğini sanmam. Aynı fiyata 16 gb vram gayet okey.monitör 1080 ve dediğinizi ben de konuyu açtıktan sonra fark ettim anakartı yükseltip ssd yi sonradan almayı düşünüyorum ve aklıma takıldı 1. 16vram 2. 8vram ama biri palit diğeri gigabyte orası aklıma takıldı yardımcı olabilir misin
sağ olun teşekkürlerrica ederim,hayırlı olsun şimdiden.
hocam sipariş ettim ama babam dikkat etmemiş anakartı a520 aldım sonradan yükselteceğimrica ederim,hayırlı olsun şimdiden.
hocam a520m ile o ssd yavaş çalışır haberiniz olsunhocam sipariş ettim ama babam dikkat etmemiş anakartı a520 aldım sonradan yükselteceğim
sonradan 1.5 ay sonra falan b550 alıcam hocamhocam a520m ile o ssd yavaş çalışır haberiniz olsun