ZyRex
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
anakart bıraz daha o ıslemıcye gore ust olsa ıyı olurdu onun dısında ekran kartı temızse alınabılırBir süredir ikinci el sistem arıyorum ve en mantıklı bunu buldum.
Yalnızca valorant oynayacağım. 360hz veya 300hz monitör ile
Duruma göre bir iki gün içerisinde gidip alacağım öneride bulunursanız çok sevinirim.
Not: ekran kartı hariç sistem 1 haftalıkmış
Doğru diyorsun da hocam yalnızca valorant oynayacağım ve oc düşünmüyorum, belki yayın açarım günde birkaç saat valorant oynarken. Gerek var mı?anakart bıraz daha o ıslemıcye gore ust olsa ıyı olurdu onun dısında ekran kartı temızse alınabılır
yanı yok ama ılerıye donme acısından dedım herneyse onun dısında dedıgım gıbı kart temızse dırek yapıstırDoğru diyorsun da hocam yalnızca valorant oynayacağım ve oc düşünmüyorum, belki yayın açarım günde birkaç saat valorant oynarken. Gerek var mı?
İleriye dönük kullanmayı hedeflemiyorum hocam eylül ayına kadar kullanıp satacağım. Teşekkürler yorumun için.yanı yok ama ılerıye donme acısından dedım herneyse onun dısında dedıgım gıbı kart temızse dırek yapıstır
rıca ederım sıstem bu arada gayette ılerıye donuk gpu cpu tarafında. ıyı forumlarİleriye dönük kullanmayı hedeflemiyorum hocam eylül ayına kadar kullanıp satacağım. Teşekkürler yorumun için.
Alınır bence.Bir süredir ikinci el sistem arıyorum ve en mantıklı bunu buldum.
Yalnızca valorant oynayacağım. 360hz veya 300hz monitör ile
Duruma göre bir iki gün içerisinde gidip alacağım öneride bulunursanız çok sevinirim.
Not: ekran kartı hariç sistem 1 haftalıkmış
Cevabın için teşekkür ederim, pazartesi günü almaya gideceğim.Alınır bence.
Peki hocam 25kya o sistem mi 33kya şu an fotoğrafını bıraktığım sistem mi?Alınır bence.