Neler Yeni

25.000TL Bilgisayar tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Bütçe
25.000
Merhabalar, 17 yaşındayım ve günlük yaklaşık olarak 10-12 saat oyun oynayan birisiyim. Kısacası oyunlarda bağımlı olduğum söylenebilir, bu yüzden sizlerden yardım almak istiyorum. Çoğunluk ile fps oyuncusuyum ve süreklilik ile devam ediyorum. Valorant, CSGO, Rust vs gibi oyunları daha çok oynamaktayım. Yüksek fps alarak rust oynamak tek hayalim, bu konuda bana dayanabilecek bir sistem önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler :))

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Monitör kaç Hertz

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Merhabalar, 17 yaşındayım ve günlük yaklaşık olarak 10-12 saat oyun oynayan birisiyim. Kısacası oyunlarda bağımlı olduğum söylenebilir, bu yüzden sizlerden yardım almak istiyorum. Çoğunluk ile fps oyuncusuyum ve süreklilik ile devam ediyorum. Valorant, CSGO, Rust vs gibi oyunları daha çok oynamaktayım. Yüksek fps alarak rust oynamak tek hayalim, bu konuda bana dayanabilecek bir sistem önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler :))

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Monitörüm yok abi ayrı alıcam onu BENQ 244hz düşünüyorum.
Tm kardeşim o zaman sistem olarak şu olabilir

Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bu ay yeni sistemler gelecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tm kardeşim o zaman sistem olarak şu olabilir

Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bu ay yeni sistemler gelecek
Şu anda incehesapta xfx 6800xt 16gb 12999tl, onu almalı mıyım? ( 18.000tl'den düşmüş)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,587
Üyeler
166,785
Son üye