Yanlış fiyatlandırma da değil yani bir kaç sitede bu fiyata. Bir üst model işlemcili olanda varhangisini link atabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
öh fiyat piyasanın temelli altında 3050 bile zor bu fiyata bir de 4050 var
31,000 TL vereceğine 33,999 TL verip şunu almak en mantıklısı. Amazondan almanızı öneririm.Bütçenizi zormayıp bunu alın https://tinyurl.com/44z2mykj
Bu bütçede çok rakibi yok konuda atılan loqlardan daha iyi kronik bir problemide bildiğim kadarıyla yok
neden böyle elden çıkarmak için miYanlış fiyatlandırma da değil yani bir kaç sitede bu fiyata. Bir üst model işlemcili olanda var
Alıntıyı görüntüle
V15 alınmaz.Yanlış fiyatlandırma da değil yani bir kaç sitede bu fiyata. Bir üst model işlemcili olanda var
Alıntıyı görüntüle
95w işlemci var. Üst seviye olsa anlarım ama orta seviye.Bütçe 33e çıkıyorsa bunu alın https://tinyurl.com/4z2szhcj
165hz 3 ms ekran ile geliyor
33kda nitro 16 varken bunu bakılmaz bile 165 hz 3 ms ile geliyor sıvı metali sorunsuz gelirse loqdan daha iyi bi soğutmaya sahip31,000 TL vereceğine 33,999 TL verip şunu almak en mantıklısı. Amazondan almanızı öneririm.
Alınmaz diyip atmayın açıklarsan daha iyi olur.V15 alınmaz.
95w işlemci var. Üst seviye olsa anlarım ama orta seviye.
Kullandığım LOQ Touchpad kısımları soğuk elim üşüyor LOQ sessiz ve soğuk çalışıyor İmzamdaki laptopu kullanıyorum.33kda nitro 16 varken bunu bakılmaz bile 165 hz 3 ms ile geliyor sıvı metali sorunsuz gelirse loqdan daha iyi bi soğutmaya sahip
O işlemcinin ihtiyacı olan max 60-65 w zaten 95 çekmesine gerek bile yokV15 alınmaz.
95w işlemci var. Üst seviye olsa anlarım ama orta seviye.
3. anlatışım fakat sorun değil. Tek fan, %45 NTSC, Aspire kasa.Alınmaz diyip atmayın açıklarsan daha iyi olur.
Ve adamın bütçesi 25k bu fiyat bandında 3050mi alsın yani?
Touchpad kısmı sıcak çalışan laptop ben daha görmedim bütün laptoplarda ordan zaten soğutma bloğu geçmediği için serin olurKullandığım LOQ Touchpad kısımları soğuk elim üşüyor LOQ sessiz ve soğuk çalışıyor İmzamdaki laptopu kullanıyorum.