25.000tl klasmanında laptop önerisi

N11 den geçen ay 2 tane acer nitro alımı yaptık. Satıcı sağlamsa genelde sorun olmuyor.

Siz şu laptopu alıp 8gb ram ekleyebilirsiniz. Güzeldir, bence en mantıklı seçenek şuan bu.(Yukarıda attığım lenovo)

bu fiyata kesinlikle almayın 3050 ye 27 k verilmez mümkünse bekleyin 30 31 civarına 4050 alın illa 3050 alacaksanız da ikinci el 17 18 e nitro 5 alın

hocam battery drain sorunu var ontrl olan modellelerde onu bilerek alin
Battery draining sorunu adaptör ile çözülür. En kötü gelecekte yeni adaptör alır konu sahibi. Bendede battery draining oluyor bende yakın zamanda 230w adaptör alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dahili graphoc karti yok islemcinin o yuzden harici ekran kartini kullanir pil suresi cok azdir arkadasin dedigine bakmayin
En azından güçlü. 12450HX modellerinde anakart sorunu çıkabiliyor.

Arkadaşlar merhabalar. 25.000tl civarında pek oyun için değil ama oyunda oynanır illaki tarzıperformans odaklı bir laptop arıyorum. Üniversite için kullanılacak daha çok. Önerdiğiniz uzun süre sorunsuz götürebilecek kronik olmayan laptopların linkini atarsanız sevinirim

hocam battery drain sorunu varbunun amdli olanini alin onlarda batterg drain sorunu yok
hangisini link atabilir misin

öh fiyat piyasanın temelli altında 3050 bile zor bu fiyata bir de 4050 var

AMD modelleridede draining sorunu olabiliyor kendimden biliyorum. En kötü yeni adaptör alırsınız bende öyle yapacağım. Günlük kullanımda battery draining olmuyor çok ağır işler yaparken olur.

öh fiyat piyasanın temelli altında 3050 bile zor bu fiyata bir de 4050 var

AMD modelleridede draining sorunu olabiliyor kendimden biliyorum. En kötü yeni adaptör alırsınız bende öyle yapacağım. Günlük kullanımda battery draining olmuyor çok ağır işler yaparken olur.
olmuyor bir arkadas yok dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,329
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri