25.000tl klasmanında laptop önerisi

Siz şu laptopu alıp 8gb ram ekleyebilirsiniz. Güzeldir, bence en mantıklı seçenek şuan bu.(Yukarıda attığım lenovo)

3050 modeli bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığımın hem fiyat skalası iyi hemde ram 16 problem yaşatır mı
İntel zaten w olarak masaüstü işlemcisi gibi tüketiyor, tek fanlı laptop ile süründürür laptopu. Nitro 5 veya LOQ en iyi seçenekler bu bütçede.

3050 modeli bu.

İntel zaten w olarak masaüstü işlemcisi gibi tüketiyor, tek fanlı laptop ile süründürür laptopu. Nitro 5 veya LOQ en iyi seçenekler bu bütçede.
Hocam uyarı için teşekkür ederim. Kafa kalmadı :D
Akakçedeki resimler ve linkler komple güncel değil. LOQ'un çift fanlı versiyon resmini koymuşlar linke tıklıyorsun tek fanlı. Büyük ihtimal ilgili satıcıdaki stoklar tükenmiş.

Akakçedeki fiyat güncel değil. Şu alttaki iki cihaz olabilir:

ozaman alttaki amazondakini almak en mantıklısı mı bu klasmanda

Akakçedeki fiyat güncel değil. Şu alttaki iki cihaz olabilir:

7435HS yerine 3,000 TL fazla verip 8845HS modelini öneririm kendim kullanıyorum. Zen 3+ mimarisine sahip işlemci pek önermiyorum 8845HS Zen 4 mimarisine sahip.

ozaman alttaki amazondakini almak en mantıklısı mı bu klasmanda
%45 NTSC pek önermem fakat 4050 istenirse yeni nesil LOQ en mantıklı seçenek.

7435HS yerine 3,000 TL fazla verip 8845HS modelini öneririm kendim kullanıyorum. Zen 3+ mimarisine sahip işlemci pek önermiyorum 8845HS Zen 4 mimarisine sahip.

%45 NTSC pek önermem fakat 4060 istemiyorsa başka seçenek yok sanırsam.
https://www.n11.com/urun/lenovo-loq...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu mu amazondaki mi

gerçekten hepsi neden 8gb ram artık 8gb ram satılması çok saçma bir de bu fiyat klasmanlarında

N11 den almayın fakat 12450HX olan yeni nesil LOQ oluyor. %100 sRGB ve sade bir tasarımı var. 7435HS modeli öneririm İntel modellerinde anaakrt sorunları olabildiğini duydum.
n11deki ürün hepsiburadada 500tl farkla onu alıp kafayı en azından 2 3 sene rahat tutabilir miyim

Geri