Öneri 25-40k arası laptop tavsiyeleri

Reaksiyon skoru
59
öğrenciyim 25-40k arası bütçem var(mümkünse 40 lara çok dayanmasın) triple a oyunları 1080p iyi grafiklerde akıcı bir biçimde oynatacak bir laptop arıyorum. sırf fp olacak diye soğutma gibi sorunları olan laptopları önermeyiniz lütfen

teşekkürler

Üst sınıra dayandıracağım kusura bakma ama fiyatına göre çok iyi konfigürasyon

yok daha ortalama bir şey istiyorum dersen bunu önerebilirim

Üst sınıra dayandıracağım kusura bakma ama fiyatına göre çok iyi konfigürasyon

yok daha ortalama bir şey istiyorum dersen bunu önerebilirim
baktım özellikle üstteki epey uzun ömürlü duruyor fakat bi dönem lenovo laptopları ile ilgili birtakım problemler duymuştum bunları düzelttiler mi acaba son birkaç yıldır çok hakim değilim laptop piyasasına

Eğer yüksek bantlara çıkabiliyorsak favori ürünüm budur. önerdiğim herkes memnun nazar değmesin.
tamamdır hocam sağolun değerlendireceğim

Mesaj farklı geldi anlık karıştım o yüzden iki defa yazmış gibi olsum kusura bakma. Loq ların bu serisinde anakart problemi yok. Farklı bi seride vardı hocam. Forumu araştırabilirsin

baktım özellikle üstteki epey uzun ömürlü duruyor fakat bi dönem lenovo laptopları ile ilgili birtakım problemler duymuştum bunları düzelttiler mi acaba son birkaç yıldır çok hakim değilim laptop piyasasına
Bu durum karışık, kesin dille yazmak da yanlıştır. Yeni çıkanların daha da meyilli olduğu yazılıyordu, bazı eksi tarafları bile olmuş yeni modellerin. Diğerlerine göre yaşama ihtimalî daha düşüktür, sıfır değildir.

Ürün aldığı vakit (bazı kişiler) sorun yaşayanlar, bu kadar büyük bir sorunu küçük gibi gösteriyorlar. Dahası, yaşadıkları sorun yüzünden kullandıkları ürünü kötü belliyorlar. Diğer markaların sorunları neyse Lenovo'nun da o denktedir, ne aşağı ne yukarı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,779
Üyeler
192,500
Son üye
Rgggzg
Geri