@Abdullah Hacıgül sistem bugün mü çıkacak?
Adamın işi gücü yok onla mı uğraşacak. Biraz googllasan bulursun hepsini zatenSistemlerin linkini koyar mısın?
Gencerin bu kadar kaliteli malzeme kullandigina pek denk gelmedim ve genelde amd cikartiyor onlar.Gencerde çıkar ise isteyene aliyim gönlünden ne koparsa
Tahminim İtopyaGencerin bu kadar kaliteli malzeme kullandigina pek denk gelmedim ve genelde amd cikartiyor onlar.
Belkide iki kasa birden de geliyor olabilir. Sanki kasalar ust ust uste koyulmus gibiTahminim İtopya
İnsallah ordan degildir genelde itopya gibi olmuyorTebilon diye düşünüyorum.
Bu arada ustteki kolinin bantina baktigimda tebiliona benziyorTebilon diye düşünüyorum.
Öyle bir şey olursa13400f-4070 gelirse iyi olur. 26-27 civarında
FP olursa ddr4 gelir gibi4070ti olma ihtimali sıfır, düşük ihtimalle 4070 çok yüksek ihtimalle 4060ti olacaktır.. ama fiyatı piyasaya göre baya uygun olacağından 1 saatte biter 100-200 stok olur ddr5 bekliyorum
Yarın 1 de PC başına geç kanka sayfası yenilemeye başla xDSistem tam olarak ne zaman satışa çıkacak?
İtopya ya da gaminTahminim İtopya
Bu Eagle modeller kötü mü?İnstagramdan paylaştığı görselden birşeyler çıkaran var mı ?
Gigabyte 4060 Ti olucak sanırım
Şu olabilir
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-N406TEAGLE OC-8GD ITOPYA'dawww.itopya.com
20-22k ya kadar alırım
Bu Eagle modeller kötü mü?
4000 serilerinde eagle windforce aero aorusBu Eagle modeller kötü mü?